35 l (kb. 21 kg) Super Benek Pinio alom macskáknak, kisállatoknak, madaraknak, hüllőknek

35 l (kb. 21 kg) Super Benek Pinio alom macskáknak, kisállatoknak, madaraknak, hüllőknek

35 l (kb. 21 kg) Super Benek Pinio alom macskáknak, kisállatoknak, madaraknak, hüllőknek

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 10 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

35 l (kb. 21 kg) Super Benek Pinio alom macskáknak, kisállatoknak, madaraknak, hüllőknek - termékleírás

Fedezze fel a Super Benek Pinio almot, ami a természethez való kötődés kifejeződése - közvetlenül otthonában. Ez a 100%-ban természetes tűlevelű fából készülő, kiváló minőségű fa alom kellemes fa illatot áraszt. Hatékonyan elnyeli a nedvességet és a szagokat, így mindig szárazságot és friss környezetet biztosít. Ami pedig különösképp kiváló ebben az alomban, az az öko-tudatosság: az alom erőforrás-kímélő módon készül, teljesen biológiailag lebomló, ezért ideális megoldást kínál minden környezettudatos háziállat-tulajdonos számára.De a Super Benek Pinio nem csupán macskaalomként használható. Az alom kiválóan alkalmas számos állat esetében, a rágcsálóktól kezdve a madarakon át egészen a hüllőkig. Tiszta, vegyi anyagoktól mentes összetételének köszönhetően biztonságos és természetes környezetet biztosít. Egyedi pellet-kialakításának köszönhetően maximális kényelmet biztosít a háziállatok számára. Olyan alom, amely nemcsak ápolást és kényelmet ígér az állatoknak, hanem bolygónkat is védi.A Super Benek Pinio jellemzői:Természetes alom macska wc-kbeRágcsálók, madarak és hüllők számára is alkalmasKiváló minőségű fa alom: 100%-ban természetes tűlevelű fábólTermészetes fa illat: kellemes és nem feltűnőKörnyezetbarát termék: erőforrás-kímélő és környezettudatosTeljesen biológiailag lebomló: a kisebb öko-lábnyom érdekébenNedvesség- és szagelnyelő: szárazon és frissen tartVegyi anyagoktól mentes: nem tartalmaz hozzáadott ragasztóanyagokat, lakkokat vagy tartósítószereketSpeciális pellet-kialakítás: biztonságos és kényelmes minden háziállat számáraKörnyezetbarát: fenntartható és bolygónk szempontjából kíméletes

35 l (kb. 21 kg) Super Benek Pinio alom macskáknak, kisállatoknak, madaraknak, hüllőknek - termék paraméterei

35 l (kb. 21 kg) Super Benek Pinio alom macskáknak, kisállatoknak, madaraknak, hüllőknek - ár és elérhetőség előzményei

35 l (kb. 21 kg) Super Benek Pinio alom macskáknak, kisállatoknak, madaraknak, hüllőknek - egyéb érdekes termékek

35 l (kb. 21 kg) Super Benek Pinio alom macskáknak, kisállatoknak, madaraknak, hüllőknek - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?