3 fali polc készlet Miley natúr / mangó

3 fali polc készlet Miley natúr / mangó

3 fali polc készlet Miley natúr / mangó

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 72 290 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

3 fali polc készlet Miley natúr / mangó - termékleírás

3 darabos Miley fali polc készlet natúr mangófából A három darabos Miley fali polc kellő tárolóhelyet biztosít, és egyúttal szebbé varázsolja otthonát. A polcok lakkozott tömör mangófából készülnek, így a felületükön kisebb egyenetlenségek mutatkozhatnak. Legyen szó növényekről, képkeretekről vagy gyertyatartókról; bármilyen dekoráció ízlésesen elhelyezhető a polcokon. Minden polc egyedi, saját történettel. Méret - nagy polc: 94cm x 25cm x 19cm (szélesség x magasság x hosszúság)Méret - kis polc: 43cm x 19cm x 19cm (szélesség x magasság x hosszúság)Max. kis polcok teherbírása: kb. 15 kgMax. nagy polcterhelés: kb. 25kgTábla vastagsága: 20mmAnyag: lakkozott tömör mangófaSzín: természetes barna A termék kézzel készült mivolta és a felhasznált anyag jellege miatt a vásárolt termék kissé eltérhet a képen láthatótól. Minden darab egyedi.

Termék 3 fali polc készlet Miley natúr / mangó termékcsoporthoz tartozik fali polc, a márkához tartozik LuxD, színes változatban c6a27e, az anyagból Faipari, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Fali polcok, márka kínálatában szerepel LuxD, színben c6a27e, az anyag az Faipari, boltban megtalálod Estilofina.hu.

3 fali polc készlet Miley natúr / mangó - termék paraméterei

Színc6a27e
AnyagFaipari
Kategóriafalióra, Polcok, Mangó, fali polc, Fali polcok
MárkaLuxD
Színc6a27e
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

3 fali polc készlet Miley natúr / mangó - ár és elérhetőség előzményei

3 fali polc készlet Miley natúr / mangó - egyéb érdekes termékek

3 fali polc készlet Miley natúr / mangó - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?