2x6,5kg Wild Freedom Adult

2x6,5kg Wild Freedom Adult "Cold River" Sterilised lazac gabonamentes száraz macskatáp

2x6,5kg Wild Freedom Adult

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 34 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

2x6,5kg Wild Freedom Adult "Cold River" Sterilised lazac gabonamentes száraz macskatáp - termékleírás

A Wild Freedom 'Cold River Sterilised' gabonamentes eledelt a következők teszik különösen kiválóvá:A vadmacska táplálkozási szokásaihoz igazított: minden fajtájú és méretű macskánakAz ivartalanított macskák igényeihez szabva: a csökkentett zsírtartalom és a beállított fehérjetartalom támogathatja az optimális testsúly fenntartását100% gabonamentes receptúra: gabonaintoleranciás tünetekkel küzdő macskáknak is adhatóKiváló fehérjeminőség: 41% friss szárnyashús ízletes szárnyasfehérjével kombinálvaFajnak megfelelő és eredeti: mesterséges tartósítószerek, színezékek és ízesítő anyagok hozzáadása nélkül, gyógynövényekkel nemesítve A Wild Freedom a vadmacska eredeti étrendjén alapuló, fajnak megfelelő macskatáp. A gabonamentes receptúrák a sok friss hús mellett vadon termő gyógynövényeket is tartalmaznak. Follow your cat´s natural instincts. (Kövesse macskája természetes ösztöneit!) Ha többet szeretne megtudni a 'Wild Freedom' márkafilozófiájáról vagy a termékeiről, akkor erről ITT tájékozódhat.

2x6,5kg Wild Freedom Adult "Cold River" Sterilised lazac gabonamentes száraz macskatáp - termék paraméterei

2x6,5kg Wild Freedom Adult "Cold River" Sterilised lazac gabonamentes száraz macskatáp - ár és elérhetőség előzményei

2x6,5kg Wild Freedom Adult "Cold River" Sterilised lazac gabonamentes száraz macskatáp - egyéb érdekes termékek

2x6,5kg Wild Freedom Adult "Cold River" Sterilised lazac gabonamentes száraz macskatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?