2x4kg PURINA Friskies marha, csirke & zöldség száraz macskatáp

2x4kg PURINA Friskies marha, csirke & zöldség száraz macskatáp

2x4kg PURINA Friskies marha, csirke & zöldség száraz macskatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 12 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

2x4kg PURINA Friskies marha, csirke & zöldség száraz macskatáp - termékleírás

A PURINA Friskies marha, csirke zöldség száraz táp ízletes és ropogós krokettjei kiváló minőségű fehérjét, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, ellátják bársony talpú kedvencét a szükséges fehérjékkel, s biztosan meggyőzik Önt és cicáját is. A macskák szeretik a hús ízét, és ösztönösen tudják, hogy mi a jó nekik. A finom marha és csirke felel a kitűnő ízért és a táp széles körű elfogadottságáért.A fehérjék támogatják kedvence természetes ellenállóképességét, és egyúttal erősítik az izomzatát is. A finom zöldségek gondoskodnak a szükséges vitamin- és ásványianyag-bevitelről, ami fontos a teljes értékű és egészséges táplálkozás szempontjából. A PURINA Friskies marha, csirke és zöldség olyan mindennapi kiegyensúlyozott táplálék, amely felébreszti 'házi tigrise' érzékeit.A PURINA Friskies marha, csirke zöldség jellemzői :Teljes értékű eledel felnőtt macskák számáraÍzletes, ropogós krokettek: ropogós textúrájuk elősegíti a széles körű elfogadottságotTámogatja a húgyutak egészségét: az ideális ásványianyag-egyensúly révén Fontos fehérjék: gondoskodnak a megfelelő fehérjeellátottságról, és erősítik az izomzatotEsszenciális zsírsavak: elősegítik az egészséges bőr és fényes szőrzet meglététÁsványi anyagok és D-vitamin: az egészséges csontokért és fogakért 100%-ban kiegyensúlyozott és teljes értékű: az ideális tápanyagprofilértTermészetes forrásból származó rostok: elősegítik az optimális emésztéstMesterséges színezékek nélkül

Ezt a terméket a csoportban találja Marha fehérjék, márka kínálatában szerepel Friskies az e-shop kínálatában Zooplus.hu.

2x4kg PURINA Friskies marha, csirke & zöldség száraz macskatáp - termék paraméterei

2x4kg PURINA Friskies marha, csirke & zöldség száraz macskatáp - ár és elérhetőség előzményei

2x4kg PURINA Friskies marha, csirke & zöldség száraz macskatáp - egyéb érdekes termékek

2x4kg PURINA Friskies marha, csirke & zöldség száraz macskatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?