2x3kg Eukanuba Grain Free Adult Small / Medium Breed lazaccal száraz kutyatáp

2x3kg Eukanuba Grain Free Adult Small / Medium Breed lazaccal száraz kutyatáp

2x3kg Eukanuba Grain Free Adult Small / Medium Breed lazaccal száraz kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 13 490 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

2x3kg Eukanuba Grain Free Adult Small / Medium Breed lazaccal száraz kutyatáp - termékleírás

Az eledelintoleranciában szenvedő kutyák esetében különösen nagy figyelmet kell fordítanunk a számukra megfelelő eledel kiválasztására. Ilyenkor értékes segítséget nyújthat az Eukanuba Grain Free Adult Small / Medium Breed lazaccal, ami kifejezetten a kis és közepes méretű, 25 kg-nál kisebb testsúlyú felnőtt kutyák igényeihez igazított. Emellett a receptúra kialakítása során különösen figyelmet fordítottak a gabonamentes és allergénszegény összetételre, aminek köszönhetően az eledel nemcsak jól emészthető, hanem az összes fontos táp- és vitálanyaggal történő ellátást is biztosítja.Egyedüli állati fehérjeforrás a tengeri hal és a friss lazac, melyek értékes omega-3 és omega-6 zsírsavakat is tartalmaznak. Ezáltal az Eukanuba Grain Free Adult Small / Medium Breed lazaccal kizárásos diétás célokra is jól használható.Az Eukanuba Grain Free Adult Small / Medium Breed lazaccal jellemzői nagy vonalakban: Szárazeledel felnőtt, kis és közepes fajtájú ( 25 kg) felnőtt kutyák számára.Allergénszegény: gondosan kiválasztott receptúra a gyakori allergének elkerüléséreVitálanyagokban gazdag és teljes értékű: ellátja kutyáját fontos vitaminokkal és ásványi anyagokkalOmega-3 és -6 zsírsavakkal: támogatja a normál bőr és fényes szőrzet meglététPrebiotikumokkal: elősegítheti a normál emésztéstGabonamentes: ilyen jellegű érzékenységgel küzdő kutyák számára is alkalmasMesterséges színezékek vagy aromaanyagok nélkülNem tartalmaz mesterséges színezéket, aromát vagy géntechnikailag módosított összetevőketSpeciális krokettforma: a fogápolás támogatására

2x3kg Eukanuba Grain Free Adult Small / Medium Breed lazaccal száraz kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

2x3kg Eukanuba Grain Free Adult Small / Medium Breed lazaccal száraz kutyatáp - egyéb érdekes termékek

2x3kg Eukanuba Grain Free Adult Small / Medium Breed lazaccal száraz kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?