2x120g Nature's Variety Csirke fagyasztva szárított topper kutyaeledelre 15% árengedménnyel #1391774

2x120g Nature's Variety Csirke fagyasztva szárított topper kutyaeledelre 15% árengedménnyel #1391774

2x120g Nature's Variety Csirke fagyasztva szárított topper kutyaeledelre 15% árengedménnyel #1391774

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 5 590 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

2x120g Nature's Variety Csirke fagyasztva szárított topper kutyaeledelre 15% árengedménnyel - termékleírás

Ahogy mi, emberek is szeretünk egy kis krutont vagy szemeket szórni a salátánkba, úgy a kutyája is örülni fog, ha a napi étkezéséhez ízletes kiegészítést kap! A Nature's Variety fagyasztva szárított topper pontosan erre a célra készült, és sok ízletes húst tartalmaz.Ez nemcsak ellenállhatatlan ízű, de négylábú barátját és izmait is kiváló minőségű fehérjékkel látja el. A Nature's Variety fagyasztva szárított topperek kutyáknak receptjét ráadásul különböző gyümölcsök, zöldségek és fűszernövények nagyszerű választékával egészítették ki - lehetne ennél finomabb? Egyébként minden összetevő abszolút megbízható forrásból származik, és még a csomagolás is teljesen újrahasznosítható!A Nature's Variety fagyasztva szárított topper kutyáknak egy pillantásraMennyei szárazeledel minden fajta felnőtt kutyánakEgyszerűen szórja a napi menübe: tökéletesíti a tápanyag-ellátást és íze fenségesKiváló minőségű fehérjéket biztosít: akár 80 %-ban csirkéből vagy marhahúsból állÉrtékes belsőségekkel: nagyon jó tápanyagforrásFinom receptúra: teljesen természetes összetevők extra vitaminokkal és ásványi anyagokkalVitalanyagokban gazdag: válogatott gyümölcsökkel és zöldségekkel, valamint gyógynövényekkel és gyökerekkelKülönleges kiegészítőkkel: mint a kókuszolaj és a zöld teaFagyasztva szárítva: hogy a lehető legtökéletesebben megőrizze a jó tulajdonságokat és az ízeketAtermészetes étrendért: hozzáadott mesterséges színezékek, tartósítószerek és aromák nélkülKörnyezetbarát csomagolás: újrahasznosíthatóGondosan kiválasztott forrásokból származó,kiváló minőségű nyersanyagokból készültKiváló minőség SpanyolországbólHasználja ki kedvező ajánlatunkat!Csak rövid ideig! Most vásároljon kutyájának 2 x 120 g Nature's Variety fagyasztva szárított toppert, és 15% árengedménnyel juthat hozzá!Szíveskedjen figyelembe venni, hogy az akció csak az 1929216 termékszámon vehető igénybe!

2x120g Nature's Variety Csirke fagyasztva szárított topper kutyaeledelre 15% árengedménnyel - termék paraméterei

KategóriaKutyaeledel

2x120g Nature's Variety Csirke fagyasztva szárított topper kutyaeledelre 15% árengedménnyel - ár és elérhetőség előzményei

2x120g Nature's Variety Csirke fagyasztva szárított topper kutyaeledelre 15% árengedménnyel - egyéb érdekes termékek

2x120g Nature's Variety Csirke fagyasztva szárított topper kutyaeledelre 15% árengedménnyel - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?