2x10x85g PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Feline Renal Function Advance Care csirke nedves macskatáp

2x10x85g PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Feline Renal Function Advance Care csirke nedves macskatáp

2x10x85g PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Feline Renal Function Advance Care csirke nedves macskatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 8 520 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

2x10x85g PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Feline Renal Function Advance Care csirke nedves macskatáp - termékleírás

Ha szobatigrisénél előrehaladott stádiumú a krónikus veseelégtelenség, kiváló választás számára a PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Feline Renal Function Advance Care csirke diétás eledel. Igényekhez igazított receptúrájának köszönhetően a nedvestáp támogathatja cicája veseműködését és gondoskodik teljes értékű étrendjéről minden fontos tápanyaggal. Az eledelt csökkentett fehérjetartalom jellemzi, azonban a benne lévő fehérjék nagyon jó minőségűek, ami segít az izomtömeg fenntartásában, miközben tehermentesíti a veseműködést. Az alacsony foszfortartalom miatt a lehető legjobban támogatható a veseműködés. Végül, de nem utolsósorban sok omega-3 zsírsavat tartalmaz és finom csirkés ízének még a csökkent étvágyú bársonytalpúak sem nagyon tudnak ellenállni.A PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Feline Renal Function Advance Care csirke jellemzői:Teljes értékű diétás eledel felnőtt macskák számára a veseműködés támogatására krónikus veseelégtelenség eseténMérsékelt fehérjetartalommal: minőségi fehérjék igényekhez igazított arányával, a vesék tehermentesítése céljából, támogathatja az izomzat megőrzésétCsökkentett foszfortartalommal: a megfelelő veseműködés érdekébenOmega-3 zsírsavakkal: értékes zsírsavak magasabb arányával, többek között EPA-val és DHA-val, a veseműködés, a szőr és a bőr támogásáraÍzletes receptúra csirkével: sok olyan cica is jól fogadja, aki betegség okozta csökkent étvággyal rendelkezikTaurint tartalmaz: a macskák számára fontos aminosav a szív és a látás erősítése céljából Teljes értékű és kiegyensúlyozott: hozzáadott vitaminokkal, vitálanyagokban gazdag étrendet biztosít minden napra Általános figyelmeztetések:Használata vagy az etetési időtartamának meghosszabbítása előtt ajánlott kikérni állatorvos tanácsát.Diétás eledel etetése során rendszeresen keressék fel az állatorvost a háziállat kontrollvizsgálata céljából!Amennyiben háziállata állapota rosszabbodna, késedelem nélkül kérje ki állatorvosa véleményét!

2x10x85g PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Feline Renal Function Advance Care csirke nedves macskatáp - ár és elérhetőség előzményei

2x10x85g PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Feline Renal Function Advance Care csirke nedves macskatáp - egyéb érdekes termékek

2x10x85g PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Feline Renal Function Advance Care csirke nedves macskatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?