2x10kg Royal Canin Protein Exigent  száraz macskatáp

2x10kg Royal Canin Protein Exigent száraz macskatáp

2x10kg Royal Canin Protein Exigent  száraz macskatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 58 790 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

2x10kg Royal Canin Protein Exigent száraz macskatáp - termékleírás

A macskák nagyon válogatósak tudnak lenni a táplálékukat illetően. A Royal Canin Protein Exigent sok bársonytalpú esetében megoldja ezt a problémát, mely magas fehérjetartalommal rendelkezik.Ez a fehérjemennyiség optimális zsír- és tápanyagtartalommal kombinálva tökéletes választás cicája számára és ellátja minden olyan tápanyaggal, amire szüksége van nap, mint nap. Ezenkívül megkönnyíti a súlykontrollt és támogatja kedvencét az ideális testsúly megőrzésében. A receptúrát válogatott ásványi anyagok egészítik ki, melyek elősegíthetik a húgyutak egészséges működését.A Royal Canin Protein Exigent jellemzői:Teljes értékű száraztáp felnőtt macskáknakKiegyensúlyozott: a magas fehérjetartalom sok cica számára vonzó és evésre ösztönziKülönleges textúra: az optimális méretű krokettek ízét, állagát és formáját úgy alakították ki, hogy fenntartsák az érdeklődéstIgazán magas elfogadási arány: fehérjék, zsírok és szénhidrátok specifikus arányával Szép szőrzet: a tápanyagok kiegyensúlyozott aránya - beleértve a biotint és az omega-6 zsírsavakban gazdag borágóolajat - elősegíti az egészséges és szép szőrzet kialakulását és meglététA húgyutak támogatására: az ideális ásványianyag-tartalom általAz ideális testsúly megőrzéséért: kalóriatartalma optimális módon a normál testsúlyú macska specifikus energiaigényéhez igazítottA Royal Canin minőségi ígérete Minden Royal Canin terméket átfogó minőségi ellenőrzésnek vetnek alá annak érdekében, hogy biztosítsák az optimális minőséget és megfeleljenek a macska egyéni táplálékszükségletének, valamint életstílusának. Ez azt jelenti, hogy a Royal Canin Sterilised Adult táppal cicája számára minőségi és kiegyensúlyozott étrendet kínálhat.Vegyes táplálás - okosan kombinálva: Számos tanulmány kimutatta, hogy a nedves- és száraztáp kombinációja támogatja mind a macskák egészségét, mind megfelel az állat természetének! A nedveseledelt a cicák különösen ízletesnek találják, fontos tápanyagokhoz jutnak általa, és az a nagyobb folyadékbevitelhez is hozzájárul, ezáltal segítve a vesék és a húgyutak egészségét. A száraztáp pedig a fogak és a fogíny ápolása mellett nagy koncentrációban tartalmaz tápanyagokat, mint például fehérje vagy ballasztanyagok.A kiegészítésként kínált nedvestápról az alábbi linken találhat további információt: Royal Canin Instinctive szószban nedvestáp

Termék 2x10kg Royal Canin Protein Exigent száraz macskatáp csoport termékei között található Táplálék macskáknak, a márka gyártja Royal Canin, boltban megtalálod Zooplus.hu.

2x10kg Royal Canin Protein Exigent száraz macskatáp - termék paraméterei

2x10kg Royal Canin Protein Exigent száraz macskatáp - ár és elérhetőség előzményei

2x10kg Royal Canin Protein Exigent száraz macskatáp - egyéb érdekes termékek

2x10kg Royal Canin Protein Exigent száraz macskatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?