2x10kg Hill's Science Plan Adult 1+ csirke száraz macskatáp

2x10kg Hill's Science Plan Adult 1+ csirke száraz macskatáp

2x10kg Hill's Science Plan Adult 1+ csirke száraz macskatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 52 490 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

2x10kg Hill's Science Plan Adult 1+ csirke száraz macskatáp - termékleírás

A Hill's Science Plan Adult csirke macskatápot az 1-7 éves felnőtt macskák táplálék- és energiaszükségletének lefedésére fejlesztették ki. A tápanyagdús Hill's Feline Adult macskaeledelben minden megvan, amit macskája igényel ahhoz, hogy erős, egészséges és elégedett legyen. Az eledel értékes antioxidáns-formulájával erősítheti macskája immunrendszerét. Kiegészítésként az omega-3 zsírsavak támogathatják az egészséges bőr és a csillogó szőrzetet, s hozzájárulnak a rendkívül finom és komplett ízélmény létrejöttéhez. A Hill's Science Plan Adult csirke jellemzői nagy vonalakban: Teljes értékű eledel felnőtt macskáknak Antioxidáns-formula: támogatja az immunrendszert Omega zsírsavak és E-vitamin: támogatják az egészséges bőr és fényes, csillogó szőrzet meglétét Kiegyensúlyozott tápanyagok és ásványok: elősegíthetik az egészséges húgyúti funkciókat Taurin: segít az egészséges szívműködés fenntartásában, és alapvető fontosságú a macskák számára Minőségi összetevőkből A kiegészítésként kínált nedvestápról az alább linken találhat információt: Hill's Science Plan Adult

Ezt a terméket a csoportban találja Táplálék macskáknak, a márka gyártja Hill's Science Plan, boltban megtalálod Zooplus.hu.

2x10kg Hill's Science Plan Adult 1+ csirke száraz macskatáp - termék paraméterei

2x10kg Hill's Science Plan Adult 1+ csirke száraz macskatáp - ár és elérhetőség előzményei

2x10kg Hill's Science Plan Adult 1+ csirke száraz macskatáp - egyéb érdekes termékek

2x10kg Hill's Science Plan Adult 1+ csirke száraz macskatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?