2x10kg animonda vom Feinsten Deluxe Ivartalanított macskáknak száraz macskatáp #46318

2x10kg animonda vom Feinsten Deluxe Ivartalanított macskáknak száraz macskatáp #46318

2x10kg animonda vom Feinsten Deluxe Ivartalanított macskáknak száraz macskatáp #46318

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 31 290 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

2x10kg animonda vom Feinsten Deluxe Ivartalanított macskáknak száraz macskatáp - termékleírás

Az animonda vom Feinsten Deluxe kiváló minőségű száraztáp - jól bevált animonda módszerrel a macskák különböző életszakaszaihoz igazítva: Kitten (fiatal cicáknak), Adult (felnőtt macskáknak) és Grandis (felnőtt, nagy méretű macskáknak). Emellett még szerepel a kínálatban ivartalanított macskáknak való animonda vom Feinsten Deluxe száraztáp is, hisz az ilyen macskák különleges táplálkozási igényekkel bírnak.A speciális vitamin-hatóanyag-kombináció erősíti a természetes ellenállóképességet, az ásványi anyagok egymáshoz igazított, megfelelő mennyisége pedig a húgyutak egészséges működéséhez járul hozzá.Természetes növényi rostok serkentik a bélműködést, s ezáltal csökkentik a szőrlabdaképződés mértékét. A bélflóra célzott stimulációja minimalizálja az ürülék kellemetlen szagát.Az animonda vom Feinsten Deluxe macskaeledelek nem tartalmaznak szója-alkotóelemeket, színező- és tartósító anyagokat, antioxidánsokat. Az eledelek előállítása során konzekvensen eltekintenek a búzaglutén felhasználásától. animonda vom Feinsten Deluxe Grandis: olyan felnőtt, nagy termetű macskák számára, mint a maine coon vagy a norvég erdei macska. Nagyméretű krokettek az étkezés lassítása érdekébenanimonda vom Feinsten Deluxe ivartalanított macskáknak: a súlykontroll, az egészséges húgyutak, a szőrlabda-képződés elleni védelem és az egészséges fogak érdekébenanimonda vom Feinsten Deluxe Kitten: növekedésben lévő kiscicák egészséges fejlődésének érdekében, az ellenállóképesség erősítésére és a fényes szőrzet szolgálatábananimonda vom Feinsten Deluxe Adult csirke: kiváló minőségű szárazeledel normál aktivitású, felnőtt macskák számára az erős immunrendszer, egészséges húgyutak fényes szőrzet érdekében.animonda vom Feinsten Deluxe Adult pisztráng: kiváló minőségű szárazeledel normál aktivitású, felnőtt macskák számára az erős immunrendszer, egészséges húgyutak fényes szőrzet érdekében.Használja ki kedvező ajánlatunkat! Figyelem! Akció! Most vásároljon 2 x 10 kg animonda vom Feinsten Deluxe száraz macskatápot bármely változatában - tartósan kedvező áron! Szíveskedjen figyelembe venni, hogy ezt az ajánlatot csak a 326138 rendelésszámon tudja igénybe venni!Az egyes termékekről az alábbi linkeken találhat bővebb információt:animonda vom Feinsten Deluxe Grandisanimonda vom Feinsten Deluxe ivartalanított macskáknakanimonda vom Feinsten Deluxe Kittenanimonda vom Feinsten Deluxe Adult csirkeanimonda vom Feinsten Deluxe Adult pisztráng

2x10kg animonda vom Feinsten Deluxe Ivartalanított macskáknak száraz macskatáp - termék paraméterei

2x10kg animonda vom Feinsten Deluxe Ivartalanított macskáknak száraz macskatáp - ár és elérhetőség előzményei

2x10kg animonda vom Feinsten Deluxe Ivartalanított macskáknak száraz macskatáp - egyéb érdekes termékek

2x10kg animonda vom Feinsten Deluxe Ivartalanított macskáknak száraz macskatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?