2kg Eukanuba Adult Breed Specific Jack Russell Terrier száraz kutyatáp

2kg Eukanuba Adult Breed Specific Jack Russell Terrier száraz kutyatáp

2kg Eukanuba Adult Breed Specific Jack Russell Terrier száraz kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 4 620 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

2kg Eukanuba Adult Breed Specific Jack Russell Terrier száraz kutyatáp - termékleírás

A kutyák táplálkozási szükségletei nemcsak koruktól és méretüktől függenek, hanem az adott fajtától is. Az Eukanuba Adult Breed Specific Jack Russell Terrier tápot speciálisan jack russell terrierek számára fejlesztették ki, azonban ideális teljes értékű eledelként parson russell terrierek, fox terrierek és border terrierek számára is. Ez az eledel igazán meggyőző kiegyensúlyozott és tápanyagdús receptúrájának köszönhetően. Sok szárnyashúst tartalmaz, így minőségi fehérjékben gazdag, ami hozzájárulhat az izomzat megőrzéséhez. A prebiotikus rostok támogathatják az emésztést, míg a természetes omega-3 és -6 zsírsavak elősegíthetik a szőr és a bőr egészségét. A krokettek hatszögletű formája a speciális DentaDefense formulával kombinálva rágás közben gondoskodik a fogtisztításról. Az Eukanuba Adult Breed Specific Jack Russell Terrier jellemzői nagy vonalakban: Száraztáp 1 év feletti, felnőtt jack russell terrier, parson russell terrier, fox terrier és border terrier fajtájú kutyák igényeihez igazítva Teljes értékű és kiegyensúlyozott: fajtaspecifikus szükségleteket szem előtt tartva állatorvosokkal együtt kifejlesztve, ideális mindennapi etetéshez Állati fehérjék: szárnyashúsban gazdag, minőségi fehérjeforrás, mely fontos a sovány izomzat megőrzése szempontjából Az emésztés támogatásáért: prebiotikus rostokban gazdag, támogatja a bélflórát és az emésztés normál működését Fogápolás: DentaDefense formula és egyedülálló, hatszögletű krokettforma a szájhigiénia támogatásáért Bőr és szőrzet egészsége: gazdag omega-3 és omega-6 zsírsavakban Ellenálló képesség: antioxidánsokat tartalmaz, melyek támogathatják a sejtvédelmet és az immunrendszer normál működését Kalciummal: az erős csontokért és fogakért Tápanyagdús receptúra: fehérjék, zsír, szénhidrátok, vitaminok és ásványi anyagok optimális aránya L-karnitin forrása Mesterséges színezékek, aromák és genetikailag módosított organizmusok nélkül Visszazárható csomagolás

Termék 2kg Eukanuba Adult Breed Specific Jack Russell Terrier száraz kutyatáp termékcsoporthoz tartozik Kutyák szükségletei, a márkához tartozik Eukanuba, az e-shopban megtalálod Zooplus.hu.

2kg Eukanuba Adult Breed Specific Jack Russell Terrier száraz kutyatáp - termék paraméterei

2kg Eukanuba Adult Breed Specific Jack Russell Terrier száraz kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

2kg Eukanuba Adult Breed Specific Jack Russell Terrier száraz kutyatáp - egyéb érdekes termékek

2kg Eukanuba Adult Breed Specific Jack Russell Terrier száraz kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?