2db Fehér Trixie védőrács méret 1. billenő ablakra az ablak oldalára való rögzítésre

2db Fehér Trixie védőrács méret 1. billenő ablakra az ablak oldalára való rögzítésre

2db Fehér Trixie védőrács méret 1. billenő ablakra az ablak oldalára való rögzítésre

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 123 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

2db Fehér Trixie védőrács méret 1. billenő ablakra az ablak oldalára való rögzítésre - termékleírás

A billenő ablakok nagy veszélyt jelentenek macskája számára, mivel becsípődhetnek és megsérülhetnek. A védőrács oly módon zárja le a veszélyes nyílásokat, hogy macskája ne mászhasson fel rajta. Felcsavarozható vagy felragasztható, hogy minden oldalról kibiztosítsa az ablakot. Ha lehetséges, akkor ezt a védőrácsot inkább csavarokkal (megtalálhatók a csomagolásban) rögzítse az ablakkerethez. Ez hosszantartó és biztonságos védelmet garantál macskája számára. Amennyiben nem lehetséges felcsavarozni a védőrácsot, akkor pl. a TESA Powerstrips® ragasztószalaggal is fel tudja erősíteni. (A ragasztószalagot a csomag nem tartalmazza). Színe: fehér 1 darab (az ablak egy részének elkerítésére). A következő méretekben kapható: Méret 1: Az ablak oldalán való rögzítésre Magasság 62,5 cm Szélesség 8-16 cm Rács távolság kb. 1,5 cm 1 oldalsó rész Méret 2: Az ablak felső vagy alsó részére való rögzítésre 65 x 16 cm Rács távolság kb. 1,5 cm 1 darab

2db Fehér Trixie védőrács méret 1. billenő ablakra az ablak oldalára való rögzítésre - termék paraméterei

KategóriaMérnek

2db Fehér Trixie védőrács méret 1. billenő ablakra az ablak oldalára való rögzítésre - ár és elérhetőség előzményei

2db Fehér Trixie védőrács méret 1. billenő ablakra az ablak oldalára való rögzítésre - egyéb érdekes termékek

2db Fehér Trixie védőrács méret 1. billenő ablakra az ablak oldalára való rögzítésre - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?