250g Rocco Chings Originals Rövid csirkemell rágócsíkok kutyasnack rendkívüli árengedménnyel

250g Rocco Chings Originals Rövid csirkemell rágócsíkok kutyasnack rendkívüli árengedménnyel

250g Rocco Chings Originals Rövid csirkemell rágócsíkok kutyasnack rendkívüli árengedménnyel

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

250g Rocco Chings Originals Rövid csirkemell rágócsíkok kutyasnack rendkívüli árengedménnyel - termékleírás

A Rocco Chings rágcsálnivalói friss húsból készülnek kíméletes légszárításos eljárással, nem tartalmaznak húslisztet és húsipari melléktermékeket. A felhasznált, kiváló minőségű filéhús zsírszegény és különösen könnyen emészthető. Ráadásul a gabonamentes finomság csak egyféle fehérjeforrást tartalmaz. Ezért a Rocco Chings rágócsíkok túlsúlyos vagy allergiás kutyák számára is ideálisak. A Rocco Chings rágcsálnivalóval kedvencének igazán ropogós falatokat adhat, melyek természetesen színezék-, aromaanyag- és tartósítószer-mentesek.A praktikus, újrazárható tasakos csomagolásnak köszönhetően a Rocco Chings extra hosszú ideig friss marad, s ezért optimális snacket kínál a főétkezések között: egész egyszerűen csak ki kell nyitni a tasakot és újra meg újra megjutalmazni vele a kutyát.Rocco Chings Originals rágócsíkok - különleges ízélmény kutyájának prémium minőségben! Használja ki kedvező ajánlatunkat!Csak rövid ideig! Most vásároljon kutyájának 250 g Rocco Chings Originals rágócsíkot kacsamell vagy csirkemell változatban, és rendkívüli kedvezménnyel juthat hozzá! Szíveskedjen figyelembe venni, hogy az akció csak az 1981044 termékszámon vehető igénybe!

250g Rocco Chings Originals Rövid csirkemell rágócsíkok kutyasnack rendkívüli árengedménnyel - ár és elérhetőség előzményei

250g Rocco Chings Originals Rövid csirkemell rágócsíkok kutyasnack rendkívüli árengedménnyel - egyéb érdekes termékek

250g Rocco Chings Originals Rövid csirkemell rágócsíkok kutyasnack rendkívüli árengedménnyel - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?