24x85g PURINA PRO PLAN Cat Adult Delicate Digestion óceáni hal nedves macskatáp

24x85g PURINA PRO PLAN Cat Adult Delicate Digestion óceáni hal nedves macskatáp

24x85g PURINA PRO PLAN Cat Adult Delicate Digestion óceáni hal nedves macskatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 11 690 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

24x85g PURINA PRO PLAN Cat Adult Delicate Digestion óceáni hal nedves macskatáp - termékleírás

A hosszú és egészséges macskaélet a megfelelő eledel kiválasztásával kezdődik. A PURINA PRO PLAN Delicate Digestion kitűnő táplálékot nyújt finom szószban mártózó, fehérjedús omlós falatokkal, ami biztosan elnyeri cicája tetszését.A PURINA PRO PLAN Adult Delicate Digestion teljes értékű eledel felnőtt macskák számáral, amely értékes prebiotikummal támogatja szobatigrise emésztésének egészségét. Emellett omega-3 zsírsavakat (DHA és EPA) is tartalmaz, melyek fontosak a szőr és a bőr egészsége, valamint az idegrendszer természetes működése szempontjából. A macskatáp két finom ízváltozatban kapható azért, hogy változatosabb legyen cicája étrendje.A PURINA PRO PLAN Cat Adult Delicate Digestion 24 x 85 g jellemzői: Kiegyensúlyozott nedvestáp felnőtt macskáknakPrebiotikumokkal: támogatják az emésztés optimális működésétKönnyen emészthető: minőségi összetvőkből készülTaurinnal: létfontosságú a megfelelő látási funkciókhozTeljes értékű receptúra: minden fontos tápanyaggal ellátja kedvencétOmega-3 zsírsavakkal: DHA-val és EPA-val az egészséges idegrendszer, bőr és szőr szolgálatábanKét finom ízváltozatban: a változatos étrendértÉtvágygerjesztő: omlós falatok ízletes szószbanPraktikus egyadagos tasakokban: a frissesség megőrzése érdekében

24x85g PURINA PRO PLAN Cat Adult Delicate Digestion óceáni hal nedves macskatáp - ár és elérhetőség előzményei

24x85g PURINA PRO PLAN Cat Adult Delicate Digestion óceáni hal nedves macskatáp - egyéb érdekes termékek

24x85g PURINA PRO PLAN Cat Adult Delicate Digestion óceáni hal nedves macskatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?