24x85g Gourmet Gold Paté nedves macskatáp Hús mix (nyúl, borjú, marha, bárány)

24x85g Gourmet Gold Paté nedves macskatáp Hús mix (nyúl, borjú, marha, bárány)

24x85g Gourmet Gold Paté nedves macskatáp Hús mix (nyúl, borjú, marha, bárány)

A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 4 760 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

24x85g Gourmet Gold Paté nedves macskatáp Hús mix (nyúl, borjú, marha, bárány) - termékleírás

Az Ön macskája többet érdemel, mint a hagyományos macskaeledelek! A Gourmet Gold finom pástétom egyedülálló receptúráival ellenállhatatlan ízélményt kínál kedvencének. Kiváló minőségű összetevőket dolgoznak fel ízletes pástétommá, amely még a legigényesebb ínyencnek is ízlik. A fajták sokfélesége pedig gondoskodik arról, hogy macskáját minden nap újabb és újabb menüvel kényeztesse, hiszen a macskák imádják a változatosságot! S ez a pástétom ráadásul még minden szükséges tápanyaggal is ellátja kedvencét, amire annak kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozásához szüksége van. A Gourmet Gold finom pástétom különböző, ízletes variációk választékát kínálja és minden ízlésre tud megfelelő változatot nyújtani. Így minden kis ínyenc megtalálja a számára tetsző pástétomfajtát vagy -fajtákat.Adja meg kedvencének azt az élményt, hogy élvezhesse a Gourmet Gold finom pástétom fantasztikus ízeit:Teljes értékű nedves macskaeledelÍzletes menük rendkívüli sokszínűsége - a napi táplálék változatossága szolgáltábanKiváló minőségű összetevőkEgyedülálló receptúrák alapján készülő ízletes pástétom-fajtákEllenállhatatlan ízélmény, mely még a legválogatósabb macskát is elvarázsoljaPraktikus 85g-os konzerv formájában - mindig friss eledel kerülhet a macskatálkábaGourmet Gold macskaeledel - kiváló minőségű összetevők és egyedi receptúrák széles választékának kombinációja - élvezet, amelynek az Ön macskája sem tud ellenállni. A vegyes csomagok összetétele a következő:Paté mix I (24 x 85 g)12 x 85 g csirke12 x 85 g tonhalPaté mix II (24 x 85 g)12 x 85 g pulyka12 x 85 g kacsa spenótHús mix (24 x 85 g)6 x 85 g nyúl6 x 85 g borjú6 x 85 g marha6 x 85 g bárány

24x85g Gourmet Gold Paté nedves macskatáp Hús mix (nyúl, borjú, marha, bárány) - ár és elérhetőség előzményei

24x85g Gourmet Gold Paté nedves macskatáp Hús mix (nyúl, borjú, marha, bárány) - egyéb érdekes termékek

24x85g Gourmet Gold Paté nedves macskatáp Hús mix (nyúl, borjú, marha, bárány) - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?