24x85g animonda Carny Kitten tasakos nedves kölyökmacskatáp- Marha, borjú & csirke

24x85g animonda Carny Kitten tasakos nedves kölyökmacskatáp- Marha, borjú & csirke

24x85g animonda Carny Kitten tasakos nedves kölyökmacskatáp- Marha, borjú & csirke

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 12 090 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

24x85g animonda Carny Kitten tasakos nedves kölyökmacskatáp- Marha, borjú & csirke - termékleírás

A Carny Kitten olyan ízletes, kiegyensúlyozott nedvestápot kínál, melynek receptúrája speciálisan a cicakölykök táplálékszükségleteihez igazodik. Extra omlós, apró darabkákból áll - tökéletesen a kiscicákhoz szabva.Az animonda macskaeledelét kiváló íz jellemzi, ami a minőségi, friss összetevőkre vezethető vissza. Az eledel friss húsból készül, természetes taurint tartalmaz, s mellőzi a gabonát és szóját - ezáltal kiválóan alkalmas ilyen jellegű allergiával és intoleranciával küzdő kiscicáknak is. A kölyökcicaeledel praktikus 85 g-os egyadagos tasakokban kapható. Az animonda Carny Kitten tasakos 24 x 85 g jellemzői nagy vonalakban:Nedvestáp fiatal macskáknak (12 hónapos korukig)Apró, omlós darabkák: tökéletes a kis cicagyerekek pici szájához100% friss húsos összetevők: könnyen emészthető, nagyon étvágygerjesztő, rendkívül ízletesKiegyensúlyozott receptúra: ideális teljes értékű eledel az első életévben, optimálisan lefedi a fiatal cicák tápanyagigényétGabona- és szójamentes: jó választás ilyen jellegű allergiával és intoleranciával küzdő kiscicáknak is.Természetes taurint tartalmazKülönböző ízletes változatokban kaphatóPraktikus egyadagos tasakokban: mindig friss, egyszerűen adagolhatóMade in Germany

24x85g animonda Carny Kitten tasakos nedves kölyökmacskatáp- Marha, borjú & csirke - egyéb érdekes termékek

24x85g animonda Carny Kitten tasakos nedves kölyökmacskatáp- Marha, borjú & csirke - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?