24x70g animonda Carny Adult Duo Csirkefilé & csirkemáj aszpikban nedves macskaeledel

24x70g animonda Carny Adult Duo Csirkefilé & csirkemáj aszpikban nedves macskaeledel

24x70g animonda Carny Adult Duo Csirkefilé & csirkemáj aszpikban nedves macskaeledel

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 10 590 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

24x70g animonda Carny Adult Duo Csirkefilé & csirkemáj aszpikban nedves macskaeledel - termékleírás

Mindazok számára, akik a főétkezéseken kívül valami finomsággal szeretnék kényeztetni macskájukat, az animonda Carny Adult Duo tápálékkiegészítő eledel kitűnő választás. Kétrétegű nedveseledelt kínálunk, melynek fő összetevői a tonhal és/vagy csirke. Több íz közül választhat aszpikos, habos (mousse) vagy crumble változatban, melyeket a finom receptúráknak köszönhetően még a legigényesebb ínyencek is a legnagyobb elégedettséggel fogadnak.Az animonda Carny Adult Duo-t gondosan válogatott összetevők és kiváló minőségű feldolgozás jellemzi. Az eledel cukor, szója, színezékek és tartósítószerek nélkül készül. A vegyes csomag a következő fajtákat tartalmazza:6x tonhal csirkefilé mousse + garnélarák6x csirkefilé csirkemáj aszpikban6x tonhal csirkefilé aszpikban6x tonhal mousse csirkefilé crumbleAz animonda Carny Adult Duo 24 x 70 g jellemzői:Táplálékkiegészítő eledel felnőtt macskák számáraCsemege-rafinéria: két réteg finom összetevőkkel, íz- és látványbeli élményt okozvaCsirkével és tonhallal: ízletes csirkefilével vagy tonhallal kombinálva (változattól függően), opcionálisan zöldségekkel kiegészítveVáltozatos: különböző állagok, cramble, aszpikos vagy habos mousse formábanCukor és szója nélkülTartósítószer- és színezékmentesEgyszerűen finom: nagyon ízletes receptúrák, melyeket még a kényes macskák is szívesen elfogadnakKiváló minőség: válogatott, kiváló minőségű összetevőkkel

24x70g animonda Carny Adult Duo Csirkefilé & csirkemáj aszpikban nedves macskaeledel - termék paraméterei

24x70g animonda Carny Adult Duo Csirkefilé & csirkemáj aszpikban nedves macskaeledel - ár és elérhetőség előzményei

24x70g animonda Carny Adult Duo Csirkefilé & csirkemáj aszpikban nedves macskaeledel - egyéb érdekes termékek

24x70g animonda Carny Adult Duo Csirkefilé & csirkemáj aszpikban nedves macskaeledel - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?