24x300g Rocco Diet Care Weight Control csirke & burgonya tasakos nedves kutyatáp

24x300g Rocco Diet Care Weight Control csirke & burgonya tasakos nedves kutyatáp

24x300g Rocco Diet Care Weight Control csirke & burgonya tasakos nedves kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 14 490 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

24x300g Rocco Diet Care Weight Control csirke & burgonya tasakos nedves kutyatáp - termékleírás

A Rocco Diet Care Weight Control húseledel alacsony energiatartalmának hála, alkalmas a túlsúly csökkentésére, valamint a gyorsan rendelkezésre álló szénhidrátok alacsony szintje által a glükózellátás (diabetes mellitus) szabályozására .A Rocco Diet Care Weight Control olyan nedves kutyaeledel, amely speciális receptúrájának köszönhetően támogathatja a túlsúlyos kutyák súlycsökkentését. A túlsúly komoly hatással lehet a kutyákra, mivel ízületi problémákhoz vagy cukorbetegséghez vezethet, ami befolyásolja a háziállat életminőségét. Ez a nedveseledel nagy arányban tartalmaz ballasztanyagokat, melyek alacsony zsírtartalom mellett hosszabb ideig tartó telítettségérzetet keltenek, így a kutya nem érez éhséget - annak ellenére, hogy az energiatartalom jelentősen lecsökkentett. Vitaminok és ásványi anyagok teszik teljessé ezt a kiváló minőségű húsételt.A Rocco Diet Care Weight Control jellemzői:Diétás teljes értékű eledel felnőtt, túlsúlyos kutyák számáraTúlsúly csökkentésére és a glükózellátás szabályozásáraJelentősen csökkentett energiatartalomAlacsonyabb mono- és diszacharid-tartalomMagasabb ballasztanyag-tartalom: a hosszan tartó teltségérzésértL-karnitinnel: az anyagcsere támogatásáraÚtifűmaghéjjal: az emésztés támogatásáraÉrtékes vitaminokkal és ásványi anyagokkal a kiegyensúlyozott táplálkozás szolgálatábanÁtlátható összetevő-listaKémiai ízfokozó-, színező- és a tápot vonzóbbá tevő anyagok nélkül

24x300g Rocco Diet Care Weight Control csirke & burgonya tasakos nedves kutyatáp - termék paraméterei

24x300g Rocco Diet Care Weight Control csirke & burgonya tasakos nedves kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

24x300g Rocco Diet Care Weight Control csirke & burgonya tasakos nedves kutyatáp - egyéb érdekes termékek

24x300g Rocco Diet Care Weight Control csirke & burgonya tasakos nedves kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?