24x15g My Star is a Sweetie - Creamy Snack Superfood pulyka & áfonya macskasnack

24x15g My Star is a Sweetie - Creamy Snack Superfood pulyka & áfonya macskasnack

24x15g My Star is a Sweetie - Creamy Snack Superfood pulyka & áfonya macskasnack

A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 2 456,50 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

24x15g My Star is a Sweetie - Creamy Snack Superfood pulyka & áfonya macskasnack - termékleírás

A macskák gyakran meglehetősen titokzatos lények: olykor gyengédek bújósak, hízelgősek, máskor meg karmolósak és megközelíthetetlenek. De éppen ezek az ellentmondások olyan vonzóak ezekben az állatokban, s ezért is válnak a mi kis személyes sztárjainkká. A My Star is a Rocker - Creamy Snack Superfood kacsa alma finom, krémes jutalomfalat. A snackben található ballasztanyagok növelik kedvence jó közérzetét. A macskák közötti kis rokkereknek, melyek nem szívesen alkalmazkodnak a szabályokhoz, s valami egészen különleges ízélményre vágynak. A My Star Creamy pulyka áfonya ízletes krémes snack kedvencének. A My Star Creamy snack porciókra csomagolt, így kényelmesen és egyszerűen adagolható. Így minden napra friss marad ez a folyékony cicasnack, s egyúttal macskája gyomrának is javára válik. A My Star is a Rocker - Creamy Snack jellemzői nagy vonalakban: Cukor hozzáadása nélkül Kalóriaszegény Tartósítószerek, színező- és aromaanyagok nélkül Praktikusan egyesével csomagolva - minden nap friss és finom élvezet

24x15g My Star is a Sweetie - Creamy Snack Superfood pulyka & áfonya macskasnack - ár és elérhetőség előzményei

24x15g My Star is a Sweetie - Creamy Snack Superfood pulyka & áfonya macskasnack - egyéb érdekes termékek

24x15g My Star is a Sweetie - Creamy Snack Superfood pulyka & áfonya macskasnack - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?