22x150g animonda GranCarno Adult Country Marha, szarvas & karórépa nedves kutyatáp

22x150g animonda GranCarno Adult Country Marha, szarvas & karórépa nedves kutyatáp

22x150g animonda GranCarno Adult Country Marha, szarvas & karórépa nedves kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 12 790 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

22x150g animonda GranCarno Adult Country Marha, szarvas & karórépa nedves kutyatáp - termékleírás

A friss hús a a lehető legjobb összetevő, ami egy kutyaeledelben szerepelhet. Az animonda GranCarno Adult Country nedveseledel-változatok ezért sok friss húsból és ásványi anyagokban gazdag belsőségekből készülnek, egyszerre mindig két állati fehérjeforrást kombinálva – ez pedig remek ízű és változatos fehérjekínálatot biztosít. Ehhez még válogatott növényi adalékanyagok csatlakoznak - például sütőtök, burgonya, pasztinák vagy répa –, s így válik tökéletessé az aroma.A különböző remek ízváltozatoknak köszönhetően naponta egy kis meglepetéssel kedveskedhet szeretett négylábú barátjának. Az animonda GranCarno Adult Country receptúrája nem tartalmaz felesleges adalékanyagokat, így például gabonaféléket, glutént, szóját és cukrot. A mesterséges színezékek és tartósítószerek szintén mellőzöttek az animonda GranCarno Adult Country eledelben.Az animonda GranCarno Adult Country 22 x 150 g jellemzői: Ízletes teljes értékű eledel 1-6 éves kutyáknakJól látható, nagy húsdarabokkalSzívesen fogadott változatosságot kínál: négy finom fajtában kaphatóFő összetevői állati eredetűek: több mint 50% friss hús és ízletes belsőségek - kiváló minőségű fehérjéket biztosítanak és pompás ízűekÉtvágygerjesztő zöldségekkel: tök, burgonya, paszirnák vagy répaTermészetes és fajnak megfelelő összetétel: gabona, glutén, szója és hozzáadott cukor nélkül, mesterséges színezékek és tartósítószerek mellőzésévelKiváló minőség: Hollandiából

22x150g animonda GranCarno Adult Country Marha, szarvas & karórépa nedves kutyatáp - termék paraméterei

KategóriaKutyaeledel

22x150g animonda GranCarno Adult Country Marha, szarvas & karórépa nedves kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

22x150g animonda GranCarno Adult Country Marha, szarvas & karórépa nedves kutyatáp - egyéb érdekes termékek

22x150g animonda GranCarno Adult Country Marha, szarvas & karórépa nedves kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?