20x90 g Lillebro faggyúgolyó bogyósokból, háló nélkül szabadon élő madaraknak

20x90 g Lillebro faggyúgolyó bogyósokból, háló nélkül szabadon élő madaraknak

20x90 g Lillebro faggyúgolyó bogyósokból, háló nélkül szabadon élő madaraknak

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 590 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

20x90 g Lillebro faggyúgolyó bogyósokból, háló nélkül szabadon élő madaraknak - termékleírás

Különösképp a városokra jellemző, hogy a szabadon élő madarak egyre nehezebben tudnak elegendő mennyiségű táplálékot szerezni maguk és fiókáik számára. Az egyre növekvő mértékű városodás és a szabad területek összezsugorodása folyamatosan csökkenti a szabadon élő madarak természetes élelmiszer-ellátását, hiszen bokrok, sövények és fák tűnnek el, melyek előtte a madarak természetes élelmiszer-lelőhelyeiként is funkcionáltak. Így egyre fontosabbá válik, hogy eleséghez segítsük tollas barátainkat. A Lillebro minőségi gabonából, olajokból, zsírokból, valamint szárított gyümölcsökből álló faggyúgolyója fontos ásványi anyagokkal is ellátja a madarakat, s így azok megerősödve vághatnak neki a mindennapoknak. Háló nélkül - így optimálisan alkalmas eledeladagolókba A faggyúgolyó nagy gondossággal készülnek, természetesen parlagfűre bevizsgálva

20x90 g Lillebro faggyúgolyó bogyósokból, háló nélkül szabadon élő madaraknak - termék paraméterei

KategóriaElőke

20x90 g Lillebro faggyúgolyó bogyósokból, háló nélkül szabadon élő madaraknak - ár és elérhetőség előzményei

20x90 g Lillebro faggyúgolyó bogyósokból, háló nélkül szabadon élő madaraknak - egyéb érdekes termékek

20x90 g Lillebro faggyúgolyó bogyósokból, háló nélkül szabadon élő madaraknak - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?