200g (kb. 10db) Wolf of Wilderness 'Meadow Grounds' szőrös nyúlfül kutyasnack

200g (kb. 10db) Wolf of Wilderness 'Meadow Grounds' szőrös nyúlfül kutyasnack

200g (kb. 10db) Wolf of Wilderness 'Meadow Grounds' szőrös nyúlfül kutyasnack

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 290 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

200g (kb. 10db) Wolf of Wilderness 'Meadow Grounds' szőrös nyúlfül kutyasnack - termékleírás

* A termék csomagolása hasonló a képen szereplőhözA Wolf of Wilderness 'Meadow Grounds' szőrős nyúlfül jellemzői:A vadon élő farkas táplálkozási szokásaihoz igazodva: minden fajta és méretű kutyának.100 %-ban gabonamentes: gabonaintoleranciában szenvedő kutyák számára is alkalmas.Kiváló minőségű fehérje: magas fehérjetartalom, érzékeny kutyák számára is alkalmasFajnak megfelelő és természetes: nem tartalmaz hozzáadott mesterséges tartósítószereket, színezékeket vagy ízesítőszereketVad és eredeti: 100 % nyúlPrémium minőség: a füleket kíméletesen szárítják egy családi vállalkozásban; semleges illatúakÍnyencségként a főétkezések között vagy jutalomfalatként - a nyúlfül az allergiás kutyák számára is ideális snack. Ezt a természetes finomságot szőr borítja, és a rágásélmény mellett kálciumot és más értékes tápanyagokat is biztosít kedvencének. A kutyáknak emésztésük támogatására és természetes tápanyagforrásként a hús mellett szükségük van bizonyos mennyiségű rostokra is. Ezek a természetes rágósnackek edzik a fogakat, s tisztításukhoz is hozzájárulnak. A Wolf of Wilderness márkafilozófiájáról és teljes prémium eledelválasztékáról ITT kaphat bővebb információt.

200g (kb. 10db) Wolf of Wilderness 'Meadow Grounds' szőrös nyúlfül kutyasnack - termék paraméterei

KategóriaKépek, Csomagolás

200g (kb. 10db) Wolf of Wilderness 'Meadow Grounds' szőrös nyúlfül kutyasnack - ár és elérhetőség előzményei

200g (kb. 10db) Wolf of Wilderness 'Meadow Grounds' szőrös nyúlfül kutyasnack - egyéb érdekes termékek

200g (kb. 10db) Wolf of Wilderness 'Meadow Grounds' szőrös nyúlfül kutyasnack - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?