200g Advance Articular Forte táplálékkiegészítő eledel kutyáknak

200g Advance Articular Forte táplálékkiegészítő eledel kutyáknak

200g Advance Articular Forte táplálékkiegészítő eledel kutyáknak

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 11 590 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

200g Advance Articular Forte táplálékkiegészítő eledel kutyáknak - termékleírás

Ez a kifejezetten a normál mobilitás támogatására kifejlesztett étrend-kiegészítő ízletes csemege is egyben: puha állagának és jó ízének köszönhetően az Advance Articular Forte Supplement falatkákat sok kutya szívesen elfogadja.A termék többek között glükózamint és kondroitin-szulfátot tartalmaz, mindkettő a porcszövet természetes szerkezeti összetevője. Emellett a alkotóelemek között szintén jelen lévő hialuronsav is fontos a kutya szervezete számára, megtalálható például a kötőszövetekben és az ízületi folyadékban. Az Advance Articular Forte táplálékkiegészítő két étkezés között, normál snackként adható a kutyának.Az Advance Articular Forte étrend-kiegészítő jellemzői:Étrend-kiegészítől kutyáknakNagyon ízletes: puha állagú, sok kutya szívesen elfogadjaKondroitin-szulfáttal és glükózaminnal: a porcszövet természetes összetevőiHialuronsavat tartalmaz: jelen van többek között a kötőszövetben, és az ízületi folyadék fontos összetevőjePraktikus kiszerelés: egyenként csomagolva, tasakokban, a puha darabkák egyszerűen kinyomhatókBiztonságos eredet: a háziállat-eledel gyártásban több mint 50 éves tapasztalattal bíró spanyol gyártó terméke

Ezt a terméket a csoportban találja Csemege kutyáknak, a márka gyártja Affinity Advance, az e-shopban megtalálod Zooplus.hu.

200g Advance Articular Forte táplálékkiegészítő eledel kutyáknak - termék paraméterei

200g Advance Articular Forte táplálékkiegészítő eledel kutyáknak - ár és elérhetőség előzményei

200g Advance Articular Forte táplálékkiegészítő eledel kutyáknak - egyéb érdekes termékek

200g Advance Articular Forte táplálékkiegészítő eledel kutyáknak - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?