150g BugBell BugKeks Adult rovar, vörös áfonya, sajt kutyakeksz snack kutyáknak

150g BugBell BugKeks Adult rovar, vörös áfonya, sajt kutyakeksz snack kutyáknak

150g BugBell BugKeks Adult rovar, vörös áfonya, sajt kutyakeksz snack kutyáknak

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 392 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

150g BugBell BugKeks Adult rovar, vörös áfonya, sajt kutyakeksz snack kutyáknak - termékleírás

A finom BugBell BugKeks rovar, vörös áfonya sajt kutyakeksz a négylábú ínyencek kedvelt csemegéje: akár jutalomként, akár egy kis desszertként a szokásos étkezéshez, akár egy kis nassolnivalóként a kettő között. Kis méretének köszönhetően ez a finom keksz bármilyen termetű kutya számára alkalmas.A kis jutalomfalatok ráadásul nemcsak ízletes élvezet jelentenek, de az összetételük is nagyon különleges. Fő összetevője rovar, amelyek a jövő környezettudatos fehérjeforrásai. A BugBell BugKeks rovar, vörös áfonya sajt kutyakeksz hipoallergén és purinszegény, így érzékeny kutyák számára is ideális választás. Végül, de nem utolsósorban, a benne lévő sajt értékes D-vitamint és finom ízt biztosít. A BugBell rovar, vörös áfonya sajt kutyakeksz jellemzői: Finom kutyakekszInnovatív: Rovarokon alapuló receptúra, purinszegény és hipoallergén, környezetbarát alternatívaKis falatok: minden méretű kutya számára alkalmasÁfonyát tartalmaz: antioxidánsokban gazdagA sajt D-vitamin-forrásL-triptofán: a szerotonin nevű boldogsághormon építőköveFelesleges adalékanyagok nélkül: glutén- és cukormentesTermészetes: nem tartalmaz hozzáadott színezékeketGyártás helye: Németország, 100%-ban átlátható leírás

150g BugBell BugKeks Adult rovar, vörös áfonya, sajt kutyakeksz snack kutyáknak - termék paraméterei

150g BugBell BugKeks Adult rovar, vörös áfonya, sajt kutyakeksz snack kutyáknak - ár és elérhetőség előzményei

150g BugBell BugKeks Adult rovar, vörös áfonya, sajt kutyakeksz snack kutyáknak - egyéb érdekes termékek

150g BugBell BugKeks Adult rovar, vörös áfonya, sajt kutyakeksz snack kutyáknak - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?