13kg Kölyök/Junior Large Opti-Grow Fokker kutyaeledel 13kg kölyökkutyáknak/Junioroknak

13kg Kölyök/Junior Large Opti-Grow Fokker kutyaeledel 13kg kölyökkutyáknak/Junioroknak

13kg Kölyök/Junior Large Opti-Grow Fokker kutyaeledel 13kg kölyökkutyáknak/Junioroknak

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 35 590 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

13kg Kölyök/Junior Large Opti-Grow Fokker kutyaeledel 13kg kölyökkutyáknak/Junioroknak - termékleírás

Az emberekhez hasonlóan a kutyáknak is különböző táplálkozási igényeik vannak az élet különböző szakaszaiban. A kutyák esetében ezt a kor, az aktivitás és a fizikai állapot tényezői határozzák meg. Mivel a Fokker táplálkozási programját táplálkozási szakemberek és szakemberek állították össze, az eledel pontosan az Ön kutyájának egyedi igényeihez igazodik. Ezért a Fokker csak a legjobb összetevőket tartalmazza! A Fokker egy kiváló minőségű eledel, amely ráadásul nagyon kedvező árú! Ez az eledel teljes értékű állateledel fiatal kutyák számára, 30 kg-os felnőtt súlytól. A helyes táplálkozás nagyon fontos a fiatal kutyáknál, mivel ez alapozza meg az életük hátralévő részét. Ez a termék a legjobb összetevőket tartalmazza a legoptimálisabb arányban. A Fokker Puppy/Junior L csökkentett kalcium (0,9%) és foszfortartalommal (0,7%) rendelkezik. Ennek eredményeként ez a termék adagolt növekedést biztosít, lehetővé téve a csontváz kiegyensúlyozott felépítését. Ez nagyban hozzájárul a növekedési fájdalmak (enosztózis) megelőzéséhezA glükozamin és a kondroitin hozzáadása támogathatja a porcok és az ízületek védelmét. Adja a Fokker Puppy/Junior L-t legalább 12 hónapos korig. A nagyobb fajták a Puppy/Junior L-t 18 hónapos korig etethetik. Ezt követően át lehet térni a Fokker Adult L-re.

13kg Kölyök/Junior Large Opti-Grow Fokker kutyaeledel 13kg kölyökkutyáknak/Junioroknak - termék paraméterei

KategóriaElőke, Kutyaeledel

13kg Kölyök/Junior Large Opti-Grow Fokker kutyaeledel 13kg kölyökkutyáknak/Junioroknak - ár és elérhetőség előzményei

13kg Kölyök/Junior Large Opti-Grow Fokker kutyaeledel 13kg kölyökkutyáknak/Junioroknak - egyéb érdekes termékek

13kg Kölyök/Junior Large Opti-Grow Fokker kutyaeledel 13kg kölyökkutyáknak/Junioroknak - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?