12x85g Hill's Feline 7+ Youthful Vitality csirke & lazac tasakos nedves macskatáp

12x85g Hill's Feline 7+ Youthful Vitality csirke & lazac tasakos nedves macskatáp

12x85g Hill's Feline 7+ Youthful Vitality csirke & lazac tasakos nedves macskatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 4 290 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

12x85g Hill's Feline 7+ Youthful Vitality csirke & lazac tasakos nedves macskatáp - termékleírás

Ha játékos kedvence szép lassan éltesebb korú macskává válik, a korához igazított eledellel támogathatja az egészséges öregedési folyamatot. A Hill's Science Plan Feline Mature Adult 7+ Senior Vitality olyan ízletes nedvestáp, melynek receptúrája a 7 év feletti cicák szükségleteihez szabva került kialakításra. Ez a nedves táp segíthet cicája egészséges öregedésének támogatásában, s hozzájárulhat az állat jó közérzetéhez valamint vitalitásához. Kiegyensúlyozott receptúrája kellő mennyiségű energiát, fehérjét és vitálanyagot biztosít. A multipack 2 finom ízváltozatot tartalmaz: omlós csirke- vagy lazacdarabkákkal készül, s mindkét fajta ízletes szószban mártózik. Az eledel összetételét zöldség, valamint a senior korú macskák szükségleteihez igazított vitamin-, ásványi anyag- és nyomelem-mix egészíti ki. A Hill's Science Plan Feline Mature Adult 7+ Senior Vitality nedvestáp jellemzői: Kiegyensúlyozott nedvestáp 7 év feletti cicák számára Vitalitás és jó közérzet: optimalizált összetétel - támogathatja az egészséges öregedési folyamatot Multipack 2 változattal: ízletes darabkák csirkéből (26%) vagy lazacból (4%), szaftos szószban Ideális tápanyagprofillal: értékes állati fehérjével, szénhidráttal és vitálanyagokkal, kifejezetten az idősebb cicák igényeihez igazítva Vitálanyag-keverékkel: vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek optimális mixe Szőrzet és bőr: az omega-3 és -6 zsírsavak és az E-vitamin kedvez az állat szép megjelenésének Könnyen emészthető összetevők Praktikus frissen tartó tasakban: az egyszerű adagolásért Tudományosan kifejlesztett formulával: állatorvosok ajánlásával

12x85g Hill's Feline 7+ Youthful Vitality csirke & lazac tasakos nedves macskatáp - termék paraméterei

12x85g Hill's Feline 7+ Youthful Vitality csirke & lazac tasakos nedves macskatáp - ár és elérhetőség előzményei

12x85g Hill's Feline 7+ Youthful Vitality csirke & lazac tasakos nedves macskatáp - egyéb érdekes termékek

12x85g Hill's Feline 7+ Youthful Vitality csirke & lazac tasakos nedves macskatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?