12x85g Concept for Life Light Cats szószban nedves macskatáp 20% kedvezménnyel

12x85g Concept for Life Light Cats szószban nedves macskatáp 20% kedvezménnyel

12x85g Concept for Life Light Cats szószban nedves macskatáp 20% kedvezménnyel

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

12x85g Concept for Life Light Cats szószban nedves macskatáp 20% kedvezménnyel - termékleírás

A Concept for Life páratlan tudományos táplálási koncepció, amelynél minden életszakaszban macskájának egyéni egészsége, valamint táplálkozás-élettani szükségletei állnak a középpontban. Nedves- és száraztáp-változatai pontosan igazodnak macskája szükségleteihez és kiegyensúlyozott tápanyagegyensúlyt biztosítanak a teljes körű optimális ellátáshoz, ami az egészséges és hosszú macskaélet alapja.A Concept for Life fő összetevője a válogatott hús, amely a kiváló minőségű és funkcionális nyersanyagokkal együtt kitűnő és kiegyensúlyozott tápanyag-összetételt biztosít. Ezt jó emészthetőség, valamint magas toleráltsági fok jellemzi.A nedveseledel-receptúrák gondoskodnak macskája egészségének és jó közérzetének teljes körű támogatásáról.A Concept for Life általános előnyei vázlatosan a következők:Kiegyensúlyozott tápanyagegyensúly:A receptúra tartalmaz minden olyan fontos fehérjét, zsírsavat, ballasztanyagot, vitamint és ásványi anyagot, amelyekre macskájának optimális, teljes körű ellátásához és élethosszig tartó egészségéhez szüksége van.Kitűnő elfogadási arány:Az eledel darabkáinak textúrája és mérete ízletes szósszal vagy aszpikkal kombinálva megfelelő módon kialakított az optimális elfogadási arány szolgálatában.Állatorvosokkal együttműködve fejlesztették ki.Létfontosságú taurinnal.Szója, cukor, valamint ízfokozók és tartósítószerek nélkül - macskája jólétét szolgálva.Concept for Life – testreszabott eledel macskája egész életére. Profitáljon aktuális akciós ajánlatainkból!Akció - csak rövid ideig! Vásároljon 12 x 85 g Concept for Life prémium nedves macskaeledelt szószos vagy aszpikos változatokban, és most rendkívüli áron 20% kedvezménnyel juthat hozzá!Szíveskedjen figyelembe venni, hogy ez az ajánlat csak az 1229781 termékszámon érvényes!Az egyes változatokról az alábbi linken találhat részletesebb információt:Concept for Life

12x85g Concept for Life Light Cats szószban nedves macskatáp 20% kedvezménnyel - termék paraméterei

12x85g Concept for Life Light Cats szószban nedves macskatáp 20% kedvezménnyel - ár és elérhetőség előzményei

12x85g Concept for Life Light Cats szószban nedves macskatáp 20% kedvezménnyel - egyéb érdekes termékek

12x85g Concept for Life Light Cats szószban nedves macskatáp 20% kedvezménnyel - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?