12x70g Nature's Variety Original Paté No Grain Pulyka nedves macskatáp 9+3 ingyen akcióban

12x70g Nature's Variety Original Paté No Grain Pulyka nedves macskatáp 9+3 ingyen akcióban

12x70g Nature's Variety Original Paté No Grain Pulyka nedves macskatáp 9+3 ingyen akcióban

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

12x70g Nature's Variety Original Paté No Grain Pulyka nedves macskatáp 9+3 ingyen akcióban - termékleírás

Ízletes házi koszt macskáknak: a Nature's Variety Original Paté No Grain sok hússal készül, és finom ízzel kényezteti macskáját. Kiegyensúlyozott és teljes értékű összetételének köszönhetően a nedveseledel kiválóan alkalmas felnőtt cicák mindennapi táplálására.A macskaeledel kiváló minőségű, természetes összetevőket tartalmaz, és Németországban, különösen kíméletes módon készül. Az ízletes pástétomot kímélő módon, saját levében párolják, hogy az összetevők és az ízek a lehető legjobban megmaradjanak. A Nature's Variety Original Paté No Grain gabonamentes, az ilyen jellegű intoleranciával és allergiával küzdő macskák számára is alkalmas.A Nature's Variety Original Paté No Grain 12 x 70 g jellemzői nagy vonalakban:Prémium nedveseledel felnőtt macskáknakKiegyensúlyozott receptúra: teljes értékű eledel, ideális mindennapi táplálásraTermészetes összetevők: kiváló minőségű, válogatott nyersanyagokból készülFő összetevője a hús: a fajnak megfelelő étrend szolgálatában, kiváló minőségű fehérjék forrásaGabonamentes: ilyen jellegű intoleranciával és allergiával küzdő macskák számára is alkalmasSaját szaftjában főzve: kíméletes elkészítés az ízek és tápanyagok lehető legjobb megőrzése érdekébenÉtvágygerjesztő textúra: finom pástétomKülönböző fajták: többféle ízben kaphatóMesterséges színezékek, aromák és tartósítószerek nélkülGyártó ország: Németország Használja ki kedvező ajánlatunkat! Csak rövid ideig! Most vásároljon 12 x 70 g Nature's Variety Original Paté No Grain nedves macskatápot, és 3 x 70 g-ot ingyen adunk belőle! Kilencet fizet - tizenkettőt kap!Szíveskedjen figyelembe venni, hogy az akció csak az 1986084 termékszámon vehető igénybe!

12x70g Nature's Variety Original Paté No Grain Pulyka nedves macskatáp 9+3 ingyen akcióban - ár és elérhetőség előzményei

12x70g Nature's Variety Original Paté No Grain Pulyka nedves macskatáp 9+3 ingyen akcióban - egyéb érdekes termékek

12x70g Nature's Variety Original Paté No Grain Pulyka nedves macskatáp 9+3 ingyen akcióban - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?