12x156g Applaws Taste Toppers ragu gazdaságos csomag nedves kutyatáp  Csirke báránnyal

12x156g Applaws Taste Toppers ragu gazdaságos csomag nedves kutyatáp Csirke báránnyal

12x156g Applaws Taste Toppers ragu gazdaságos csomag nedves kutyatáp  Csirke báránnyal

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 7 856 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

12x156g Applaws Taste Toppers ragu gazdaságos csomag nedves kutyatáp Csirke báránnyal - termékleírás

Egy ízletes ragu valóságos lélekmelegítő. Az Applaws Taste Toppers ragu egy finom feltétet, mely a mindennapi száraz eledeltigazi kulináris élménnyé varázsolja.A praktikusan adagolható konzerv tele van ízletes hús- és csirkedarabokkal, létfontosságú anyagokban gazdag zöldségekkel dúsítva. Az Applaws Taste Toppers ragu receptje teljesen gabonamentes és nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat. Ehelyett a minden nap extra adag fehérjével, vitaminokkal és folyadékkal látja el kedvencét. Az Applaws Taste Toppers ragu gazdaságos csomag 12 x 156 g:Ízletes eledel bármilyen korú kutyánakVáltozatos menük: különböző változatok csirkével, báránnyal és marhávalFehérjében gazdag: fő összetevője a kiváló minőségű húsTermészetes tápanyagforrás: zöldségekből származó vitaminok és rostokFolyadékbevitel: magas nedvességtartalomKönnyen emészthető: támogatja az optimális emésztéstTermészetes: mesterséges adalékanyagok nélkülGabonamentes: speciális táplálkozási igényekkel rendelkező kutyák számára is alkalmasFinom kiegészítő: a száraz eledel nedvességgel és ízzel történő gazdagításáhozPraktikus porciókban: minden étkezéshez tökéletes

12x156g Applaws Taste Toppers ragu gazdaságos csomag nedves kutyatáp Csirke báránnyal - egyéb érdekes termékek

12x156g Applaws Taste Toppers ragu gazdaságos csomag nedves kutyatáp Csirke báránnyal - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?