12kg Hill’s Prescription Diet Canine Derm Complete rizs & tojás száraz kutyatáp

12kg Hill’s Prescription Diet Canine Derm Complete rizs & tojás száraz kutyatáp

12kg Hill’s Prescription Diet Canine Derm Complete rizs & tojás száraz kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 36 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

12kg Hill’s Prescription Diet Canine Derm Complete rizs & tojás száraz kutyatáp - termékleírás

A Hill's Prescription Diet Canine Derm Complete kifejezetten valamilyen környezeti tényező vagy táplálék kiváltotta allergiában szenvedő felnőtt kutyák számára került kifejlesztésre. A teljes értékű diétás száraztáp egyedülállóan magas esszenciális zsírsavtartalma segíti a bőr egészségét. Támogathatja a bőr normál barrierjét, segíthet csökkenteni a környezeti vagy táplálék-allergénekkel szembeni nemkívánatos reakciók kockázatát.A vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek kiegyensúlyozott keveréke, valamint a béta-karotin és a természetes antioxidánsok úgyszintén hozzájárulhatnak a normál immunrendszerhez. A Derm Complete kiegyensúlyozott, állatorvosok által előírt eledel, amely optimális támogatást nyújthat kutyájának táplálékallergia vagy -intolerancia esetén. Végül, de nem utolsósorban a diétás szárazeledel finom íze is rendkívül meggyőző.A Hill’s Prescription Diet Canine Derm Complete rizs tojás kutyatáp jellemzői vázlatosan:Teljes értékű diétás száraztáp a bőrműködés támogatására dermatózis és erős szőrhullás esetén, valamint a forrástermékek és tápanyagok kiváltotta intolerancia tüneteinek csökkentésére felnőtt kutyáknálVálogatott fehérje- és szénhidrátforrások: korlátozott számban, hozzájárulhatnak az alacsony allergén potenciálhozMagas linolénsav-tartalom, valamint magas EPA- és DHA-tartalomSpeciális receptúra: vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel, valamint béta-karotinnal.Természetes antioxidánsokkal: hozzájárulhat a normál immunrendszerhezÁllatorvosok ajánlásával: klinikailag igazoltan bevált, állatorvosok által gyakran felírt eledel A bőrallergiák megértéseA kutyák allergiáját gyakran környezeti tényezők - pl. pollenek, házipor-atkák, penészgombák - váltják ki, de olyan fehérjék is okozhatják, mint a csirke- vagy marha.A jelek felismeréseA viszketés, vakarózás és nyalakodás annak jelei, hogy a kutyának bőrallergiája lehet. Figyeljen a bőrön bekövetkező olyan változásokra is, mint a vörös foltok, pattanások vagy gennyesedések, valamint a szőrhullásra és a bőrszagra! Histaguard komplexAz egyedülálló Histaguard komplex a bioaktív anyagok és fitotápanyagok szabadalmaztatott keverékével csökkentheti a környezeti allergia jeleit. Esszenciális zsírsavakAz omega-3 és 6 zsírsavak magas részaránya elősegítheti és támogathatja a bőr normál egészségét, és ezáltal a bőr környezeti allergénekkel szembeni védelmi képességét.

12kg Hill’s Prescription Diet Canine Derm Complete rizs & tojás száraz kutyatáp - termék paraméterei

12kg Hill’s Prescription Diet Canine Derm Complete rizs & tojás száraz kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

12kg Hill’s Prescription Diet Canine Derm Complete rizs & tojás száraz kutyatáp - egyéb érdekes termékek

12kg Hill’s Prescription Diet Canine Derm Complete rizs & tojás száraz kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?