12kg Euro Premium Adult Light - Száraz kutyatáp 12kg Euro Premium Adult Light

12kg Euro Premium Adult Light - Száraz kutyatáp 12kg Euro Premium Adult Light

12kg Euro Premium Adult Light - Száraz kutyatáp 12kg Euro Premium Adult Light

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 16 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

12kg Euro Premium Adult Light - Száraz kutyatáp 12kg Euro Premium Adult Light - termékleírás

Háziállatának szüksége van egy kis segítségre a fogyáshoz? Kínáljon neki kiegyensúlyozott, a táplálkozási igényeihez igazított étrendet! Az Euro Premium Adult Light kroketteket kifejezetten a kutyák fogyásának elősegítésére fejlesztették ki. Finom csirke alapú receptjük minőségi fehérjéket biztosít, és a legtöbb kutya tökéletesen tolerálja. A garantáltan szója- és gluténmentes Euro Premium kibbles omega 3 és 6 zsírsavakat tartalmaz a fényes szőrzet és az egészséges bőr érdekében. A recept antioxidánsokat és prebiotikumokat is tartalmaz. Az Euro Premium Adult Light kutyatáp jellemzői: krokett minden fajta felnőtt kutyák számára csökkentett zsírtartalom : a kutyák fogyásának és ideális testsúlyuk megtartásának elősegítése érdekében ízletes csirkehússal: minőségi fehérjeforrás, rendkívül ízletes antioxidánsok: az immunrendszer erősítése gluténmentes : alkalmas táplálékintoleranciában szenvedő kutyák számára is omega 3 és 6 zsírsavak: elősegítik az egészséges bőrt és szőrzetet prebiotikumok: segítik az emésztést 100%-ban természetes: kiváló minőségű összetevők, mesterséges színezékek és aromák nélkül

12kg Euro Premium Adult Light - Száraz kutyatáp 12kg Euro Premium Adult Light - termék paraméterei

12kg Euro Premium Adult Light - Száraz kutyatáp 12kg Euro Premium Adult Light - ár és elérhetőség előzményei

12kg Euro Premium Adult Light - Száraz kutyatáp 12kg Euro Premium Adult Light - egyéb érdekes termékek

12kg Euro Premium Adult Light - Száraz kutyatáp 12kg Euro Premium Adult Light - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?