11,4kg Nagytestű kutyáknak kacsával Carnilove True Fresh szárazeledel kutyáknak

11,4kg Nagytestű kutyáknak kacsával Carnilove True Fresh szárazeledel kutyáknak

11,4kg Nagytestű kutyáknak kacsával Carnilove True Fresh szárazeledel kutyáknak

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 26 190 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

11,4kg Nagytestű kutyáknak kacsával Carnilove True Fresh szárazeledel kutyáknak - termékleírás

A nagytestű kutyáknak sajátos táplálkozási igényeik vannak, és a Carnilove True Fresh Large Breed kacsás szárazeledel pontosan ezekre specializálódott: Rengeteg friss kacsahússal készül, és segít nagytestű négylábú barátjának megőrizni lenyűgöző izomtömegét. A Carnilove True Fresh Large Breed Large Breed kacsával tápban található csicseriborsó kiváló forrása a fitoproteineknek és számos fontos ásványi anyagnak. A sütőtök különösen gazdag rostokban, és támogathatja az optimális emésztést. A gabonafélék és burgonya nélküli holisztikus receptúrának köszönhetően az emészthetőség miatt sem kell aggódnia! ACarnilove True Fresh Large Breed kacsával egy pillantásra Kiváló minőségű teljes értékű eledel nagytestű felnőtt kutyák számára Különösen magas minőség: kizárólag friss, élelmiszer-minőségű hús, húsliszt nélkül 60% friss kacsahús: az izomtömeg megőrzéséhez szükséges tökéletes fehérjepótlásért, nagyszerű ízesítésért Jól tolerálható: gabona és burgonya nélkül Kakukkfű: természetes antioxidánsokat biztosít Csicseriborsó: természetes növényi fehérje- és ásványi anyagforrás Sütőtök : magas rosttartalmú, fokozhatja az emésztést Jól emészthető: a tápanyagok könnyen felszívódnak a szervezetben Tojáshéj: természetes kalciumforrás, amely a normális csontok fenntartásához szükséges Zöld ajkú kagylóval Gondosan válogatott nyersanyagok: a hús lehetőleg farmokról és helyi forrásokból származik

11,4kg Nagytestű kutyáknak kacsával Carnilove True Fresh szárazeledel kutyáknak - termék paraméterei

11,4kg Nagytestű kutyáknak kacsával Carnilove True Fresh szárazeledel kutyáknak - ár és elérhetőség előzményei

11,4kg Nagytestű kutyáknak kacsával Carnilove True Fresh szárazeledel kutyáknak - egyéb érdekes termékek

11,4kg Nagytestű kutyáknak kacsával Carnilove True Fresh szárazeledel kutyáknak - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?