10kg PURINA PRO PLAN Kitten Healthy Start lazac száraz macskatáp 9+1 kg ingyen

10kg PURINA PRO PLAN Kitten Healthy Start lazac száraz macskatáp 9+1 kg ingyen

10kg PURINA PRO PLAN Kitten Healthy Start lazac száraz macskatáp 9+1 kg ingyen

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

10kg PURINA PRO PLAN Kitten Healthy Start lazac száraz macskatáp 9+1 kg ingyen - termékleírás

A PURINA táplálkozásszakértői a PRO PLAN macskaeledelt 'Natural Feline Protection' formulával fejlesztették ki - annak érdekében, hogy erősítsék a macska önmaga védelmére irányuló képességeit. A természet négy fő védelmi rendszerrel látta el a macskát, melyek együttműködnek a macska egészsége és jóléte érdekében: bőr és szőrzet, emésztés, húgyúti- és immunrendszer. A legfrissebb kutatások eredményei bizonyítják, hogy az eledelhez hozzáadott tápanyagok segítik a macska említett védelmi rendszereinek harmonikus működését és erősítik saját védelmi vonalát.Használja ki a kiváló lehetőséget!Akció - csak rövid ideig! Vásároljon 10 kg PURINA PRO PLAN száraz macskatápot a felajánlott változatokból és most 1 kg-ot ingyen kap belőle!Szíveskedjen figyelembe venni, hogy ajánlatunk csak a 1987082 termékszámon érvényes!Az ebben az akcióban ajánlott termékekről az alábbi linken találhat további információt:PURINA PRO PLAN száraz macskatáp

10kg PURINA PRO PLAN Kitten Healthy Start lazac száraz macskatáp 9+1 kg ingyen - termék paraméterei

10kg PURINA PRO PLAN Kitten Healthy Start lazac száraz macskatáp 9+1 kg ingyen - ár és elérhetőség előzményei

10kg PURINA PRO PLAN Kitten Healthy Start lazac száraz macskatáp 9+1 kg ingyen - egyéb érdekes termékek

10kg PURINA PRO PLAN Kitten Healthy Start lazac száraz macskatáp 9+1 kg ingyen - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?