10kg IAMS for Vitality Mature & Senior csirke  száraz macskatáp 10% árengedménnyel

10kg IAMS for Vitality Mature & Senior csirke száraz macskatáp 10% árengedménnyel

10kg IAMS for Vitality Mature & Senior csirke  száraz macskatáp 10% árengedménnyel

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 11 490 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

10kg IAMS for Vitality Mature & Senior csirke száraz macskatáp 10% árengedménnyel - termékleírás

Az IAMS macskatáp gazdag ízvilággal rendelkező prémium-eledel. Az IAMS filozófiájának alappillére a minőség, s csakis a legkiválóbb alkotóelemeket alkalmazza. Így pl. az állati fehérjék kizárólag emberi fogyasztásra is alkalmas állatokból származnak. Az IAMS-eledelek előállításának valamennyi lépését szigorú tesztek kísérik. Ha Ön felnyit egy csomag IAMS macskatápot, annak tartalma már több mint 150 minőségellenőrzési vizsgálaton esett át. Az IAMS macskaeledelek színező és tartósító anyagok hozzáadása nélkül készülnekHasználja ki a kiváló lehetőséget!Akció - csak rövid ideig! Vásároljon 10 kg IAMS for Vitality / Advanced Nutrition száraz macskatápot a felajánlott változatokból és most 10% kedvezménnyel juthat hozzá!Szíveskedjen figyelembe venni, hogy ez az ajánlat csak az 1151870 termékszámon érvényes!Az egyes termékekről az alábbi linken találhat további információt:IAMS száraz macskatápok

10kg IAMS for Vitality Mature & Senior csirke száraz macskatáp 10% árengedménnyel - termék paraméterei

10kg IAMS for Vitality Mature & Senior csirke száraz macskatáp 10% árengedménnyel - ár és elérhetőség előzményei

10kg IAMS for Vitality Mature & Senior csirke száraz macskatáp 10% árengedménnyel - egyéb érdekes termékek

10kg IAMS for Vitality Mature & Senior csirke száraz macskatáp 10% árengedménnyel - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?