10kg Bárány és rizs kölyökkutyatáp Sensitive Medium/Large Prolife kölyökkutyatáp

10kg Bárány és rizs kölyökkutyatáp Sensitive Medium/Large Prolife kölyökkutyatáp

10kg Bárány és rizs kölyökkutyatáp Sensitive Medium/Large Prolife kölyökkutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 36 490 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

10kg Bárány és rizs kölyökkutyatáp Sensitive Medium/Large Prolife kölyökkutyatáp - termékleírás

A Prolife Sensitive Puppy Medium/Large Lamb & Rice közepes és nagytestű kölyökkutyák számára készült szárazeledel, amely megfelel a kölyökkutyák növekedési szakaszának tápanyagigényének. Ebben a korban fontos, hogy a kölyökkutyák minden tápanyagot és vitamint megkapjanak, amire szükségük van ahhoz, hogy egészségesen nőjenek fel. A friss bárányhús (32%) és a rizs (22% ) könnyen emészthető, és táplálékérzékeny kölykök számára is alkalmas. A szabadalmaztatott Alltech® Nutrigenomic Sytem Puppy hatóanyag, amely több hatóanyag, a Bioplex®, Economase®, NUPRO®, Actigen® és Bio-Mos® kombinációja, támogatja a csontok és a vér növekedését, fejlődését és képződését, az agyműködést és az izomzat fejlődését. Emellett erősíti az immunrendszert és elősegíti az egészséges bélrendszert. Végül a kutyaköles prebiotikumokat és nagyszámú antioxidánst tartalmaz, amelyek jótékony hatással vannak az állat szervezetére. AProlife Sensitive Puppy Medium/Large Lamb & Rice bárány és rizsösszes jellemzője : teljes értékű szárazeledel közepes és nagytestű kölyökkutyáknak egyfehérje: bárányhússal, mint egyedüli állati fehérjeforrással 32% friss bárányhússal: ízletes, könnyű és emészthető e-vitaminnal: az immunrendszer erősítésére és a gyulladások megelőzésére fOS prebiotikumokban gazdag: elősegíti a hasznos bélbaktériumok kialakulását l-karnitinnel: a testsúly szabályozására és a felesleges zsírlerakódások elégetésére Alltech®Nutrigenomic System Puppy Biomos® erősíti a bélflórát és védi az állatot a bélrendszeri betegségekkel szemben, mint például a hasmenés, kólika és szalmonella Economase® az immunrendszer támogatására Bioplex®, amely gazdag olyan alapvető nyomelemekben, mint a mangán és a réz, amelyek könnyen felszívódnak és hasznosulnak a szervezetben, és elősegítik a csontok fejlődését ANuPro® támogatja a bélrendszer immunvédelmét Actigen® az egészséges bélrendszer fenntartásának támogatására glükozaminnal és kondroitinnel az ízületek egészségének támogatása érdekében búzától, szójától, gluténtól és nátrium-szelenittőlmentes Prolife - szenvedély és szakértelem. Egy állateledel-szakértőkből és állatorvosokból álló csapat minden tapasztalatát és szakértelmét beleadta abba, hogy olyan eledelt fejlesszen ki, amely teljes mértékben kielégíti a kutyák táplálkozási igényeit minden fajtában és méretben, valamint minden életszakaszban. Megjegyzés: az egyes termékekkel kapcsolatos további információkért kattintson az alábbi linkre: Prolife kutyaeledel

10kg Bárány és rizs kölyökkutyatáp Sensitive Medium/Large Prolife kölyökkutyatáp - termék paraméterei

10kg Bárány és rizs kölyökkutyatáp Sensitive Medium/Large Prolife kölyökkutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

10kg Bárány és rizs kölyökkutyatáp Sensitive Medium/Large Prolife kölyökkutyatáp - egyéb érdekes termékek

10kg Bárány és rizs kölyökkutyatáp Sensitive Medium/Large Prolife kölyökkutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?