100g Próbacsomag: gabonamentes Wolf of Wilderness száraz kuytatáp - Blue River - lazac

100g Próbacsomag: gabonamentes Wolf of Wilderness száraz kuytatáp - Blue River - lazac

100g Próbacsomag: gabonamentes Wolf of Wilderness száraz kuytatáp - Blue River - lazac

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 190 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

100g Próbacsomag: gabonamentes Wolf of Wilderness száraz kuytatáp - Blue River - lazac - termékleírás

A Wolf of Wilderness táp jellemzői:A vadon élő farkas táplálkozási szokásaihoz igazított: minden fajtájú és méretű kutyának100% gabonamentes receptúra: gabonaintoleranciás tünetekkel küzdő kutyáknak is adhatóKiváló fehérjeminőség: min. 40 % friss csirke-izomhússal és ízletes kacsafehérjévelFajnak megfelelő és természetes: mesterséges tartósítószerek, színezékek és ízesítő anyagok hozzáadása nélkülVad és eredeti: erdei bogyósokkal, gyökerekkel, vadon termő gyógynövényekkel finomítottFelelősségteljes prémium minőség: az eledelt egy családi vállalkozás kereteiben állítják előEz biztosítja a kiegyensúlyozott tápanyagbevitelt, és megfelel a Wolf of Wilderness eredeti táplálkozásra a vonatkozó követelményeinek.Ha többet szeretne megtudni a 'Wolf of Wilderness' márkafilozófiájáról vagy a termékeiről, akkor erről ITT tájékozódhat. Wolf of Wilderness - Vad eredeti

100g Próbacsomag: gabonamentes Wolf of Wilderness száraz kuytatáp - Blue River - lazac - termék paraméterei

KategóriaElőke

100g Próbacsomag: gabonamentes Wolf of Wilderness száraz kuytatáp - Blue River - lazac - ár és elérhetőség előzményei

100g Próbacsomag: gabonamentes Wolf of Wilderness száraz kuytatáp - Blue River - lazac - egyéb érdekes termékek

100g Próbacsomag: gabonamentes Wolf of Wilderness száraz kuytatáp - Blue River - lazac - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?