VICTORINOX FIBROX fogazott kés 5.4233.25 - HACCP színben
Szakácskés fibrox markolattal és fogazott pengével
VICTORINOX FIBROX szakácskés 5.2003.19 - HACCP szín
Fogazott kenyérvágó kés csúszásmentes fibrox markolattal
Fogazott kenyérvágó kés csúszásmentes fibrox markolattal
Filéző kés csúszásmentes fibrox markolattal és 18 cm hosszúságú pengével
Rugalmas filézőkés fibrox markolattal és 18 cm hosszú pengével
Mészáros kés polipropilén markolattal és 13 cm hosszú pengével
Mészáros kés polipropilén markolattal és 15 cm hosszú pengével
Mészáros kés polipropilén markolattal és 16 cm hosszú pengével
Mészáros kés polipropilén markolattal és 18 cm hosszú pengével
Kenyér- és péksüteményes kés polipropilén markolattal és 21 cm hosszú pengével. | | A kenyérvágó kés alkalmas friss, ropogós kenyérhez, akár születésnapi torta szeleteléséhez is - a fogazott penge bármilyen héjjal megbirkózik
Kenyér- és péksüteményes kés polipropilén markolattal és 21 cm hosszú pengével. A kenyérvágó kés alkalmas friss, ropogós kenyérhez, akár születésnapi torta szeleteléséhez is - a fogazott penge bármilyen héjjal megbirkózik
A hús előfeldolgozására használt speciális kés. Ezek a kések erősebb pengével rendelkeznek, és jobban kezelhetők. A henteskést csontok, inak és porcok vágására tervezték
A hús előfeldolgozására használt speciális kés. Ezek a kések erősebb pengével rendelkeznek, és jobban kezelhetők. A henteskést csontok, inak és porcok vágására tervezték
A hús előfeldolgozására használt speciális kés. Ezek a kések erősebb pengével rendelkeznek, és jobban kezelhetők. A henteskést csontok, inak és porcok vágására tervezték
A hús előfeldolgozására használt speciális kés. Ezek a kések erősebb pengével rendelkeznek, és jobban kezelhetők. A henteskést csontok, inak és porcok vágására tervezték
A hús előfeldolgozására használt speciális kés. Ezek a kések erősebb pengével rendelkeznek, és jobban kezelhetők. A henteskést csontok, inak és porcok vágására tervezték
A hús előfeldolgozására használt speciális kés. Ezek a kések erősebb pengével rendelkeznek, és jobban kezelhetők. A henteskést csontok, inak és porcok vágására tervezték
A hús előfeldolgozására használt speciális kés. Ezek a kések erősebb pengével rendelkeznek, és jobban kezelhetők. A henteskést csontok, inak és porcok vágására tervezték
A hús előfeldolgozására használt speciális kés. Ezek a kések erősebb pengével rendelkeznek, és jobban kezelhetők. A henteskést csontok, inak és porcok vágására tervezték
Rugalmas filézőkés fibrox markolattal és 20 cm hosszú pengével
Rugalmas filézőkés fibrox markolattal és 20 cm hosszú pengével
Nyúzó kés csúszásmentes fibrox markolattal és 15 cm hosszú pengével. | | A nyúzókés ideális nyúzáshoz, akár vadászat, leölés után, akár otthon
Vágókés csúszásmentes fibrox markolattal és 12 cm hosszú pengével
Vágókés polipropilén markolattal és 15 cm hosszú pengével. | | A sonkakés par excellence faragásra készült. Sült hús, sonka, hús, akár nyersen, akár főzve - mindig a megfelelő adagokat vágja le
5 részes késkészlet fa állványban, polipropilén nyéllel. A készlet egy nagy szakácskésből, egy kis szakácskésből, egy kenyérvágó késből és 2 db zöldséges késből áll. | | A készlet tartalma: | | 1. szakácskés 5.1803.18 | | 2. szakácskés 5.1803.12 | | 3. kenyérvágó kés
A Swibo kollekció konyhai kései összetéveszthetetlen sárga színű, ergonomikusan kialakított fogantyúkkal rendelkeznek, amelyek rendkívül könnyen foghatók és könnyű használatot tesznek lehetővé. Ezenkívül mikropórusok nélkül készülnek és hegesztéssel rögzítik a
Késkészlet fa állványban 11 darabos, polipropilén markolattal. | | A készlet egy nagy szakácskésből, egy kis szakácskésből, egy kenyérvágó késből, egy hámozókésből, egy felvágotkésből, egy konyhavillából, 4 zöldségkésből és egy burgonyahámozóból áll
Szakácskés. Ha széles pengéjű kést használ, a vágási felület sima és tiszta lesz. A sima, éles él célja, hogy a nyers gyümölcsből vagy húsból a lehető legkevesebb lé kerüljön a vágódeszkára. Egy éles szakácskéssel vékonyan felszeletelhet egy paradicsomi almát,
Szakácskés. Ha széles pengéjű kést használ, a vágási felület sima és tiszta lesz. A sima és éles él célja, hogy a nyers gyümölcsből vagy húsból a lehető legkevesebb lé távozzon. Egy éles szakácskéssel vékonyan felszeletelhet egy paradicsomi almát, ropogósra vághatja a
Szakácskés. Ha széles pengéjű kést használ, a vágási felület sima és tiszta lesz. A sima és éles él célja, hogy a nyers gyümölcsből vagy húsból a lehető legkevesebb lé távozzon. Egy éles szakácskéssel vékonyan felszeletelhet egy paradicsomi almát, ropogósra vághatja a