A csokoládé Ekvádorból a világ egyik legjobb kávéja hírnevet szerezte magának. Ez a 64%-os keserű csokoládé intenzív aromával, gyümölcsös és fűszeres lehelettel rendelkezik
A csokoládé Ekvádorból a világ egyik legjobb kávéja hírnevet szerezte magának. Ez a 64%-os keserű csokoládé intenzív aromával, gyümölcsös és fűszeres lehelettel rendelkezik
A csokoládé Ekvádorból a világ egyik legjobb kávéja hírnevet szerezte magának. Ez a 64%-os keserű csokoládé intenzív aromával, gyümölcsös és fűszeres lehelettel rendelkezik
A csokoládé Ekvádorból a világ egyik legjobb kávéja hírnevet szerezte magának. Ez a 64%-os keserű csokoládé intenzív aromával, gyümölcsös és fűszeres lehelettel rendelkezik
Az első tömör csoki szeletet 1847-ben a JS Fry & Sons társaság gyártotta. A sötét édes öröm dicsősége a csillagokig ért. Adjon hozzá fűszereket, mogyorót vagy gyümölcsöt, ízlelgesse reggel, délután vagy este... A csoki soha nem okoz csalódást. Az ekvádoriról tiszta
Az első tömör csoki szeletet 1847-ben a JS Fry & Sons társaság gyártotta. A sötét édes öröm dicsősége a csillagokig ért. Adjon hozzá fűszereket, mogyorót vagy gyümölcsöt, ízlelgesse reggel, délután vagy este... A csoki soha nem okoz csalódást. Az ekvádoriról tiszta
Az első tömör csoki szeletet 1847-ben a JS Fry & Sons társaság gyártotta. A sötét édes öröm dicsősége a csillagokig ért. Adjon hozzá fűszereket, mogyorót vagy gyümölcsöt, ízlelgesse reggel, délután vagy este... A csoki soha nem okoz csalódást. Az ekvádoriról tiszta
Az első tömör csoki szeletet 1847-ben a JS Fry & Sons társaság gyártotta. A sötét édes öröm dicsősége a csillagokig ért. Adjon hozzá fűszereket, mogyorót vagy gyümölcsöt, ízlelgesse reggel, délután vagy este... A csoki soha nem okoz csalódást. Az ekvádoriról tiszta
Az első tömör csoki szeletet 1847-ben a JS Fry & Sons társaság gyártotta. A sötét édes öröm dicsősége a csillagokig ért. Adjon hozzá fűszereket, mogyorót vagy gyümölcsöt, ízlelgesse reggel, délután vagy este... A csoki soha nem okoz csalódást. Az ekvádoriról tiszta
A termelő és a feldolgozó is beleadott mindent. Ez a kender nem ismer mesterséges trágyát és kémiai permetet sem, de annál inkább több nedvességet és napocskát kapott. Dél-Morvaországban nincs belőle hiány. A helyi termelők több ezer éves tapasztalattal rendelkeznek. Ezért a