A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 906 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Miért érdemes feldobni kedvenc italát egy csipetnyi gyömbérrel? A válasz nyilvánvaló! Mert egyszerre ad neki egy jó kis pörgést és rengeteg csodálatos hatóanyagot. Segítségükkel felpörgeti a szénhidrátanyagcserét és a vitalitást. A 100%-os perui gyömbér rizómaporban rengeteg erő rejlik. Szerintünk még fűszeresebb, mint a frissen reszelt gyömbér a szupermarketből. Próbálja ki a különbséget.
Az afrikai Togóból származó robusta az ínyenc kávék közé tartozik. Nagyon enyhe savassággal és csokoládéaromával rendelkező kakaós íze gyönyörűen kiegészíti kedvenc arabica kávéját. De vigyázat - ez a robusta önmagában is kiváló. Próbálja ki eszpresszónak, filteren vagy cold brew-ként. Ez egy természetes módon feldolgozott kávé, ezért édes és gyümölcsös.
Termék Robusta Togo Grade1 - szemes kávé, 100g #1331571 termékcsoporthoz tartozik Bio teák, a márkához tartozik Manu tea, az eladó ajánlatában Manucafe.hu.
Termék Robusta Togo Grade1 - szemes kávé, 100g #1331571 EAN kóddal van jelölve 8596632255823.
Kategória | Bio teák, Italok |
Márka | Manu tea |
E-shop | Manucafe.hu |
EAN | 8596632255823 |
Miért érdemes feldobni kedvenc italát egy csipetnyi gyömbérrel? A válasz nyilvánvaló! Mert egyszerre ad neki egy jó kis pörgést és rengeteg csodálatos hatóanyagot. Segítségükkel felpörgeti a szénhidrátanyagcserét és a vitalitást. A 100%-os perui gyömbér rizómaporban
A BIO minőségű ültetvényes robusta alkalmas olyan alkalmakra, amikor jó adag biztatásra van szüksége, vagy ha egy kicsit kísérletezni akar. Az első esetben külön készítse el, a másodikban keverje össze valamelyik arabicával.. A csészében mindig egy édeskésen karamellás,
A robusta állítólag durvább és kevésbé rétegzett. Ha egyszer megkóstolja a tanzániai Kagera régióból származó terméket, meggondolja magát. Igaz, hogy több koffeint tartalmaz, mint az arabica, azonban a finomságában és gyengédségében nem avatkozik bele. A tanúsított
Már csak a származási hely miatt érdemes megkóstolni ezt a kávét. Flores-szigetéről hoztuk, amely nemcsak virágos nevet kapott, hanem illatos és édes kávét is termel. A helyi Robusta a magas fák árnyékában érlelődik, a gazdák BIO módban termelik, és hagyományos mosással
Az indiai kávé népszerű az érdekes íze miatt, amelyet az ültetvények kitűnő klímája és elhelyezkedése miatt nyert. Ez köszönhető a meleg és párás levegőnek amely Indiában van a monszun szezon alatt. Ez az időtartam több hétig tart, és ennek során a kávé fák színe és
A BIO minőségű ültetvényes robusta alkalmas olyan alkalmakra, amikor jó adag biztatásra van szüksége, vagy ha egy kicsit kísérletezni akar. Az első esetben külön készítse el, a másodikban keverje össze valamelyik arabicával.. A csészében mindig egy édeskésen karamellás,
A BIO minőségű ültetvényes robusta alkalmas olyan alkalmakra, amikor jó adag biztatásra van szüksége, vagy ha egy kicsit kísérletezni akar. Az első esetben külön készítse el, a másodikban keverje össze valamelyik arabicával.. A csészében mindig egy édeskésen karamellás,
A BIO minőségű ültetvényes robusta alkalmas olyan alkalmakra, amikor jó adag biztatásra van szüksége, vagy ha egy kicsit kísérletezni akar. Az első esetben külön készítse el, a másodikban keverje össze valamelyik arabicával.. A csészében mindig egy édeskésen karamellás,
Koffeinmentes, de keksszel. Ez a kekszes arabica mindenkinek tetszeni fog, aki szereti a kávé, a tej, a csokoládé és a vanília kombinációját. A brazil koffeinmentes babok testesek, kiegyensúlyozottak és lágyak, enyhe dió- és csokoládéillattal. Pörkölés előtt a pörkölő
A BIO minőségű ültetvényes robusta alkalmas olyan alkalmakra, amikor jó adag biztatásra van szüksége, vagy ha egy kicsit kísérletezni akar. Az első esetben külön készítse el, a másodikban keverje össze valamelyik arabicával.. A csészében mindig egy édeskésen karamellás,
A robusta állítólag durvább és kevésbé rétegzett. Ha egyszer megkóstolja a tanzániai Kagera régióból származó terméket, meggondolja magát. Igaz, hogy több koffeint tartalmaz, mint az arabica, azonban a finomságában és gyengédségében nem avatkozik bele. A tanúsított
A robusta állítólag durvább és kevésbé rétegzett. Ha egyszer megkóstolja a tanzániai Kagera régióból származó terméket, meggondolja magát. Igaz, hogy több koffeint tartalmaz, mint az arabica, azonban a finomságában és gyengédségében nem avatkozik bele. A tanúsított
A robusta állítólag durvább és kevésbé rétegzett. Ha egyszer megkóstolja a tanzániai Kagera régióból származó terméket, meggondolja magát. Igaz, hogy több koffeint tartalmaz, mint az arabica, azonban a finomságában és gyengédségében nem avatkozik bele. A tanúsított
A robusta állítólag durvább és kevésbé rétegzett. Ha egyszer megkóstolja a tanzániai Kagera régióból származó terméket, meggondolja magát. Igaz, hogy több koffeint tartalmaz, mint az arabica, azonban a finomságában és gyengédségében nem avatkozik bele. A tanúsított
Már csak a származási hely miatt érdemes megkóstolni ezt a kávét. Flores-szigetéről hoztuk, amely nemcsak virágos nevet kapott, hanem illatos és édes kávét is termel. A helyi Robusta a magas fák árnyékában érlelődik, a gazdák BIO módban termelik, és hagyományos mosással
Már csak a származási hely miatt érdemes megkóstolni ezt a kávét. Flores-szigetéről hoztuk, amely nemcsak virágos nevet kapott, hanem illatos és édes kávét is termel. A helyi Robusta a magas fák árnyékában érlelődik, a gazdák BIO módban termelik, és hagyományos mosással
Már csak a származási hely miatt érdemes megkóstolni ezt a kávét. Flores-szigetéről hoztuk, amely nemcsak virágos nevet kapott, hanem illatos és édes kávét is termel. A helyi Robusta a magas fák árnyékában érlelődik, a gazdák BIO módban termelik, és hagyományos mosással
Az indiai kávé népszerű az érdekes íze miatt, amelyet az ültetvények kitűnő klímája és elhelyezkedése miatt nyert. Ez köszönhető a meleg és párás levegőnek amely Indiában van a monszun szezon alatt. Ez az időtartam több hétig tart, és ennek során a kávé fák színe és
Az indiai kávé népszerű az érdekes íze miatt, amelyet az ültetvények kitűnő klímája és elhelyezkedése miatt nyert. Ez köszönhető a meleg és párás levegőnek amely Indiában van a monszun szezon alatt. Ez az időtartam több hétig tart, és ennek során a kávé fák színe és