: 14 247 Ft
Etiópia és a kávé egy és ugyanaz. Ez a híres Sidamo régió micro lot kifejezettebb frissességet kölcsönöz csészéjének, amelynek hátterében az édes áfonya, egzotikus ananász és lédús szilva jelenik meg. Az Asef és Mulugeta Dukamo testvérek arabicájában nem hiányzik az egyensúly és a rétegződés, az ízprofil gyönyörű, összetett. Röviden, egyedülálló szemes kávé arra a napra, amelynek minden kortyát szeretne élvezni.
ETHIOPIA SIDAMO DURATO BOMBE - Micro Lot, 500g #1333033 8596632246456.
Etiópia és a kávé egy és ugyanaz. Ez a híres Sidamo régió micro lot kifejezettebb frissességet kölcsönöz csészéjének, amelynek hátterében az édes áfonya, egzotikus ananász és lédús szilva jelenik meg. Az Asef és Mulugeta Dukamo testvérek arabicájában nem hiányzik az
Etiópia és a kávé egy és ugyanaz. Ez a híres Sidamo régió micro lot kifejezettebb frissességet kölcsönöz csészéjének, amelynek hátterében az édes áfonya, egzotikus ananász és lédús szilva jelenik meg. Az Asef és Mulugeta Dukamo testvérek arabicájában nem hiányzik az
Etiópia és a kávé egy és ugyanaz. Ez a híres Sidamo régió micro lot kifejezettebb frissességet kölcsönöz csészéjének, amelynek hátterében az édes áfonya, egzotikus ananász és lédús szilva jelenik meg. Az Asef és Mulugeta Dukamo testvérek arabicájában nem hiányzik az
Etiópia és a kávé egy és ugyanaz. Ez a híres Sidamo régió micro lot kifejezettebb frissességet kölcsönöz csészéjének, amelynek hátterében az édes áfonya, egzotikus ananász és lédús szilva jelenik meg. Az Asef és Mulugeta Dukamo testvérek arabicájában nem hiányzik az
Etiópia és a kávé egy és ugyanaz. Ez a híres Sidamo régió micro lot kifejezettebb frissességet kölcsönöz csészéjének, amelynek hátterében az édes áfonya, egzotikus ananász és lédús szilva jelenik meg. Az Asef és Mulugeta Dukamo testvérek arabicájában nem hiányzik az
Mindig frissen pörkölt, mindig a legjobb minőség! Következő etiópiai finomság különleges gyümölcsös aromával és hazával, amely a világ egyik legöregebb farmjáról jutott el a mi piacunkra. Sidamo az eredeti királyi lakosok, Kaffa után kapta a nevét. Hogy mi történt velük,
A világos pörkölésű kávéknak van egy nagy előnye: rendkívül természetes ízük kihangsúlyozza a kávébabban az érlelés során elraktározott jegyeket. Az etiópiai Sidamo Grade1 Arabica esetében nincs kétség - ez egy csokoládéval teli kávé! Az igazán gazdag csokoládéaroma
Különleges módon készült, különleges ízzel. Ilyen a Costa Rica Fatima Anaerobic Natural - Micro Lot, amelyet filteren, french pressben vagy automata kávéfőzőben egyaránt élvezhet. Az oxigén nélküli erjesztésnek köszönhetően csodálatos sárgabarack, ananász, narancsvirág és
Ez egy kicsit keserű, de sok helyzetben előnyös. Például az orvosi kecskeruta főzetét a tejtermelés elősegítésére használják, és mind a lázban, mind a cukorbetegségben használják. Az öreg gyógynövényesek a kígyó harapás után is javasolják. Az orvosi kecskeruta gyökere
Összetartásukat és kemény munkájukat minden szomszédjuk, kávéjukat minden ínyenc csodálja. Eliécer Rojas úr családja, aki Kolumbia délnyugati részén vezet egy gazdaságot, példaként áll a termelők előtt. A 'törzskönyvezett' Geisha egyedülálló ízprofillal rendelkezik,
Több mint a háromnegyedét a kenyai kávénak kis farmerek termelik. Ezért minden ültetvény szürete egyedülálló. Az egyedülálló ízek és a speciális illatok kedvelői kedvükre válogathatnak. A Kainamiu farm arabikája estében a kávé telt testű, nagyon kellemes, citrusosan
Szokatlan arabica a hagyományos régióból. Ebben az esetben a Sangameshwar egyedülálló microlotjáról van szó, amely Karnatakában három szándékkal működik: csúcsminőségű kávé előállítása, ne ártson a természetnek és az embereknek nyújtott segítség. Ennek eredménye
Etiópia és a kávé egy és ugyanaz. Ez a híres Sidamo régió micro lot kifejezettebb frissességet kölcsönöz csészéjének, amelynek hátterében az édes áfonya, egzotikus ananász és lédús szilva jelenik meg. Az Asef és Mulugeta Dukamo testvérek arabicájában nem hiányzik az
A kenyai kávé az egyik legjobb a világon. Gazdag testtel, magas savtartalommal, intenzív ízzel és finom aromával rendelkezik. Igen, pontosan ilyenek a Kenya AA Nakuru Mutunugat mikroparcellák a Vulkánok és tavak vidékéről. Íze ribizli, sárgabarack, cseresznye és szőlő, valamint
Ki Aladino Delgado? Tapasztalt földműves, aki Peru észak-nyugati részén termeszti, szüreteli és feldolgozza ezt az egyedülálló kávét. A tizenegy hektárnyi területtel rendelkező farmja hozzákapcsolódott a legerősebb perui szövetséghez. Ők segítik a földműveseket a kávé
Az útifű számos népszerű nevet nyert. Kígyófű, lúdnyelvűfű, gyíkfű, vagy útilapu így hívják ezt az évelőt, hosszú, erezett levelekkel,amelyek rozettákban nőnek. Fontos nyálka-poliszacharidokat, kovasavat, citromsavat, enzimeket, C-vitamint, cinket és kumarinot tartalmaz
Nem messze a természeti rezervációtól, két vulkán között, a fák árnyékában. Itt nőtt fel egy kis családi ültetvényen a La Providencián az egyedülálló kávé intenzív ízzel. Mikrolot telt testtel és leheletnyi karamellel és friss gyümölccsel a legválogatósabb
A 'fűszerek szigetéről' származó kávékra jellemző az ízek rétegessége és az élénksége. Általában a gyümölcsök és épp azok a fűszerek jellennek meg az ízükben, amelyeket a gazdák a kávéültetvények közelében termesztenek. Ugyanez vonatkozik az Ijen régióból
Dél-nyugat Kolumbiában, a magas hegyek vulkanikus talajában érik a kávé. Ezen még semmi különös nincs. A piros bogyók magukban egyedülálló ízeket és illatokat takarnak. Ilyenek máshol a világon nem nőnek. Ezért tarozik a mikrolot a Huila területről a leglátogatottabbak
Tudta, hogy az embrujo spanyolul csodát vagy varázslatot jelent? Most már tudni fogja. És amikor megkóstolja a kolumbiai Embrujo Anaerobic Natural Arabica-t, látni fogja, miért játszik ez a szó kiemelt szerepet a nevében. Ez valóban varázslatos. Egyesíti a hagyományos termesztést és