A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 8 094 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Száz százalékos arabika keleti tálalásban! Egyedülálló fűszeres íz, elegáns savasság és vonzó édesség sorolja a nagy kedvencek közé az indiai Kernataky kávét. A Kents fajta a helyi specialitás, amely egy angliairól kapta a nevét, aki 1920-ban ültette az első cserjéket a környéken. Európában a kávé Indiából származik és főleg eszpresszó készítésére alkalmazzák.
Száz százalékos arabika keleti tálalásban! Egyedülálló fűszeres íz, elegáns savasság és vonzó édesség sorolja a nagy kedvencek közé az indiai Kernataky kávét. A Kents fajta a helyi specialitás, amely egy angliairól kapta a nevét, aki 1920-ban ültette az első cserjéket a
Legnépszerűbb, legérdekesebb és a legjobb minőség. A Monsoon Malabar AA ültetvény kávé joggal jutott az első helyre az összes indiai kávé közül. Egyedülálló feldolgozási eljárás, amelynek eredménye a gyönyörű sárga szemek füstös és föld ízzel, amely az eredetiségét
Száz százalékos arabika keleti tálalásban! Egyedülálló fűszeres íz, elegáns savasság és vonzó édesség sorolja a nagy kedvencek közé az indiai Kernataky kávét. A Kents fajta a helyi specialitás, amely egy angliairól kapta a nevét, aki 1920-ban ültette az első cserjéket a
Száz százalékos arabika keleti tálalásban! Egyedülálló fűszeres íz, elegáns savasság és vonzó édesség sorolja a nagy kedvencek közé az indiai Kernataky kávét. A Kents fajta a helyi specialitás, amely egy angliairól kapta a nevét, aki 1920-ban ültette az első cserjéket a
Száz százalékos arabika keleti tálalásban! Egyedülálló fűszeres íz, elegáns savasság és vonzó édesség sorolja a nagy kedvencek közé az indiai Kernataky kávét. A Kents fajta a helyi specialitás, amely egy angliairól kapta a nevét, aki 1920-ban ültette az első cserjéket a
Száz százalékos arabika keleti tálalásban! Egyedülálló fűszeres íz, elegáns savasság és vonzó édesség sorolja a nagy kedvencek közé az indiai Kernataky kávét. A Kents fajta a helyi specialitás, amely egy angliairól kapta a nevét, aki 1920-ban ültette az első cserjéket a
Szokatlan arabica a hagyományos régióból. Ebben az esetben a Sangameshwar egyedülálló microlotjáról van szó, amely Karnatakában három szándékkal működik: csúcsminőségű kávé előállítása, ne ártson a természetnek és az embereknek nyújtott segítség. Ennek eredménye
Legnépszerűbb, legérdekesebb és a legjobb minőség. A Monsoon Malabar AA ültetvény kávé joggal jutott az első helyre az összes indiai kávé közül. Egyedülálló feldolgozási eljárás, amelynek eredménye a gyönyörű sárga szemek füstös és föld ízzel, amely az eredetiségét
Legnépszerűbb, legérdekesebb és a legjobb minőség. A Monsoon Malabar AA ültetvény kávé joggal jutott az első helyre az összes indiai kávé közül. Egyedülálló feldolgozási eljárás, amelynek eredménye a gyönyörű sárga szemek füstös és föld ízzel, amely az eredetiségét
Legnépszerűbb, legérdekesebb és a legjobb minőség. A Monsoon Malabar AA ültetvény kávé joggal jutott az első helyre az összes indiai kávé közül. Egyedülálló feldolgozási eljárás, amelynek eredménye a gyönyörű sárga szemek füstös és föld ízzel, amely az eredetiségét
Legnépszerűbb, legérdekesebb és a legjobb minőség. A Monsoon Malabar AA ültetvény kávé joggal jutott az első helyre az összes indiai kávé közül. Egyedülálló feldolgozási eljárás, amelynek eredménye a gyönyörű sárga szemek füstös és föld ízzel, amely az eredetiségét
Miért hívják ezt a kávét AA-nak? Mert nagy a kávébabja. És miért érdemes megkóstolni a kameruni kávét? Mert mogyorós, mély, citrusos és gyümölcsös. És mivel Kamerun egyre inkább olyan kávés célponttá válik, amely egyre nagyobb hírverést kap. Engedje, hogy az
Dél-Amerika szívében található országnak megelőlegeztük, hogy a legjobb kávé termelők listájára felkerüljön. A politikai instabilitás nem kedvez a helyi gazdálkodóknak, ezért természetesen megpróbálnak szövetkezetekhez csatlakozni, hogy megosszák a tudásukat és
Kongó a kávé reneszánszát éli meg napjainkban. A több évtizedig tartó polgári konfliktusok után a kisgazdálkodók visszatértek és egyértelmű jelzést küldenek a világnak: Itt vagyunk újra, a kongói kávé nagyszerű! A kongói betakarítás nagy része az amerikai baristákhoz
Lusaka a fővárosa, Khoinok az eredeti lakosai, a természeti szépségeinek jelentős felfedezője, Emil Holub. A dél-afrikai Zambia számos egyéb látnivalóval rendelkezik. Az egyik a kávé termesztése, amely az 1940-es évek óta a fejlődő országgal együtt fejlődik. A zambiai kávé
A dupla A-s szupersztár nagyon intenzív koffeines élményt nyújt. Ez a száz százalékos kenyai arabica garancia a kiemelkedő aromára, a kellemes savasságra és a gyümölcsös harmóniára. A bársonyos lágyságba rögtön az első korty után beleszeret. A második igazolja, hogy a
Szafari, vízesések és kővárosok. A Zimbabwei Köztársaság számos csodálatos élményt kínál. Hogy több ezer kilométert kell megtennünk azért, hogy mindezt átéljük? Egyszerű a segítség. A gyönyörű természet, a dél-afrikai napsütés, a csillogó patakok és folyók fénye
Szokatlan arabica a hagyományos régióból. Ebben az esetben a Sangameshwar egyedülálló microlotjáról van szó, amely Karnatakában három szándékkal működik: csúcsminőségű kávé előállítása, ne ártson a természetnek és az embereknek nyújtott segítség. Ennek eredménye
Szokatlan arabica a hagyományos régióból. Ebben az esetben a Sangameshwar egyedülálló microlotjáról van szó, amely Karnatakában három szándékkal működik: csúcsminőségű kávé előállítása, ne ártson a természetnek és az embereknek nyújtott segítség. Ennek eredménye
Szokatlan arabica a hagyományos régióból. Ebben az esetben a Sangameshwar egyedülálló microlotjáról van szó, amely Karnatakában három szándékkal működik: csúcsminőségű kávé előállítása, ne ártson a természetnek és az embereknek nyújtott segítség. Ennek eredménye
Szokatlan arabica a hagyományos régióból. Ebben az esetben a Sangameshwar egyedülálló microlotjáról van szó, amely Karnatakában három szándékkal működik: csúcsminőségű kávé előállítása, ne ártson a természetnek és az embereknek nyújtott segítség. Ennek eredménye
Rengeteg koffein és keserű íz. Az indiai robusta a nagy fiúk és lányok kávéja. Hosszú utakon nagyon praktikus. Az unalmas gyűléseken és az éjszakai műszak során fogja a legjobban értékelni. De ne féljen, a csípős íz alatt a keserű csoki és a crema egyenesen