A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 193 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Fűszersó sült és grillezett húsok ízesítéséhez. Összetevők: konyhasó (max. 55%), édes fűszerpaprika, ízfokozó (nátrium-glutamát), fokhagyma granulátum (kén-dioxidot tartalmaz), majoranna, őrölt fűszerkömény, bazsalikom morzsolt, paszternák, koriander őrölt, őrölt szerecsendió, csomósodásgátló (szilícium-dioxid).
Varázslatos színt és ízt ad a szárnyasokból készült sülteknek!
Fűszersó sült és grillezett húsok ízesítéséhez. Összetevők: konyhasó (max. 55%), édes fűszerpaprika, ízfokozó (nátrium-glutamát), fokhagyma granulátum (kén-dioxidot tartalmaz), majoranna, őrölt fűszerkömény, bazsalikom morzsolt, paszternák, koriander őrölt, őrölt
Fűszersó, mely kiváló fűszeres ízt ad a szárnyasból készült ételeknek
Fűszerkeverék, mely csodálatos színt és ízt ad a burgonyából készült ételeknek
A feketebors a legelterjedtebb fűszerek közé tartozik, jellegzetesen erős íze és illata van. Felhasználása: A feketeborsot saláták, levesek, pácok, mártások, húsételek és kolbászfélék elkészítéséhez használják. Összetétele:fekete bors 100 %
A feketebors a legelterjedtebb fűszerek közé tartozik, jellegzetesen erős íze és illata van. Felhasználása: A feketeborsot saláták, levesek, pácok, mártások, húsételek és kolbászfélék elkészítéséhez használják. Összetétele: fekete bors 100 %
A fehérborsnak jellegzetesen erős íze és kellemes aromája van. Alkalmazása: Előszeretettel használják húsból, halból, tojásból készült ételekbe, salátákba, levesekbe és mártásokba
A 12 Fűszer Só felhasználása nagyon sokoldalú - levesek, saláták, szószok, egytálételek, sültek és még sok más finomítására kiváló. Egy kimondott klasszikus, ami nem hiányozhat a konyhájából
A fűszerkömény a leggyakrabban használt fűszerfajták közé tartozik. Felhasználása: levesek mártások, valamint káposztával, burgonyával készült ételek elkészítéséhez használjuk. Kiválóan alkalmas sertés, és báránysültek ízesítésére, továbbá kenyér és sós
Szafi Reform Paleo Magyaros fűszerkeverék 30gÖsszetevők: só, paprika, vöröshagyma, fehérbors, fokhagyma, bazsalikom, tárkonyA termék földimogyorót,diót,zellert,mustármagot és szezámmagot is feldolgozó üzemben készült!
Fokhagyma granulátum szárított A fokhagyma elterjedt az egész világon, az emberiség már évszázadok óta előszeretettel használja. Alkalmazása A fokhagyma granulátumot minden olyan esetben használhatjuk, amikor friss fokhagymára lenne szükségünk. Levesek, húsételek, füstölt
A szegfűbors aromás illata fahéj, szerecsendió, szegfűszeg és a feketebors együttesére emlékeztet. Fűszeres, csípős ízű. Levesekbe, mártásokba, marinádokba, húsételekhez, valamint zöldségek savanyításához használják
A babérlevélnek enyhén aromás és fűszeres illata, íze van, a földközi tenger egész területén megtalálható. Alkalmazása: Mártásokba, levesekbe, főzelékekbe, páclevekhez, valamint vadból és halból készült ételekbe használják
Fűszersó krumplihoz. Tápérték 100 g termékben: Energia 534 kJ/128 kcal Zsír 1,9 g ebből telített zsírsavak 0,2 g Szénhidrátok 13 g ebből cukrok 3,5 g Fehérje 9 g Só 60 g
Folyékony fűszerpác sült és grillezett húsok készítéséhez.Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. A húst ne sózza be! Összetétele: ivóvíz, konyhasó (max 11 %), édes fűszerpaprika, fehér
Összetevők: ivóvíz, konyhasó (max 11%), cukor, édes fűszerpaprika, szárított paradicsom (1,6%), élesztőkivonat, szárított fokhagyma (1% kén-dioxidot tartalmaz), koriander, sűrítőanyag: xantángumi, fokhagyma kivonat (0,3%), tartósítók: nátrium benzoát, kálium - szorbát,
A szerecsendió kellemesen aromás de erős fűszer, óvatosan kell használni. Hús és zöldséglevesek, mártások, főzelékek, burgonyás ételek, vagdalt húsok, halak, vadételek ízesítője. Használhatjuk még mézes süteményekhez is, de mérsékelten adagoljuk, mert csípőssé teheti
A friss póréhagymával azonos módon, felhasználhatjuk magyaros ételek, sültek, mártások, raguk, saláták, körözöttek ízesítésére
A szegfűszeg egy kellemes illatú és erősen aromás ízű fűszer. Főként süteményekbe, de pikáns mártások, paradicsomos, boros ételek, páclevek ízesítésére is használhatjuk. Gyümölcslevesek, kompótok alapvető hozzávalója, savanyúság és befőtt eltevésénél is
A fűszerpaprika az egyik legelterjedtebb fűszerek közé tartozik. Az ételeknek édeskés ízt és kellemes aromát ad. Felhasználása: A paprikát levesek, húsételek, mártások, töltelékek, fasírozott, valamint sós sütemények elkészítéséhez használjuk. Fűszerkeverékek egész
A fűszerpaprika az egyik legelterjedtebb fűszerek közé tartozik. Az ételeknek édeskés ízt és kellemes aromát ad. Felhasználása: A paprikát levesek, húsételek, mártások, töltelékek, fasírozott, valamint sós sütemények elkészítéséhez használjuk. Fűszerkeverékek egész
Sültekhez, savanyúságok ízesítéséhez ajánljuk