Barilla toscana zöldfűszeres szósz. Gluténmentes.Felhasználási javaslat: melegítse fel a szószt közepes lángon vagy mikrohullámú sütőben (a zárótető eltávolítása után), adja a tésztához, majd az egészet pirítsa össze egy serpenyőben.Tárolási információ: száraz,
Felhasználási javaslat: Melegítse fel a szószt közepes lángon vagy mikrohullámú sütőben (a tető eltávolítása után), adja a tésztához, majd az egészet pirítsa össze egy serpenyőben
A Barilla szósz kizárólag válogatott összetevőkből készül, a mediterrán, az intenzív és természetes, „napfénnyel teli” ízeket kedvelőinek. A szósz fő összetevője a paradicsom, amely számos olasz, sőt mediterrán recept alapeleme. A Barilla szósz fenséges ízét
A Barilla csípõs szósz. Elkészítési javaslat: öntsük a szószt közvetlenül a kifõzött és leszűrt tésztára, majd keverjük össze
Darabolt paradicsom 72%, Sűrített paradicsom 14%, Hagyma, Napraforgóolaj, Bazsalikom 2%, Cukor, Étkezési só, Természetes aroma