A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 708 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Átlagos tápérték 100 g termékben: Energiatartalom (kcal/kJ): 349/1483 Fehérje (g): 6.4 Szénhidrát (g): 79.2 ebből cukor (g): 0.3 Zsír (g): 0.2 ebből telített zsírsavak (g): 0.1 Élelmi rost (g): 2.5 Nátrium (g): 0.0 Elkészítés: 80-100g tésztához kb. 1 liter vizet használjunk. Tegyünk hozzá sót. Tegyük a tésztát a forrásban lévő vízbe és alaposan keverjük meg. Főzzük 8-9 percig időnként megkeverve majd szűrjük le. Száraz, hűvös helyen tartandó. Összetevők: kukoricaliszt, rizsliszt. Netto tömeg: 400g
Dialsi Tészta Barna Rizsliszt Penne Gm. - 400 g
Átlagos tápérték 100 g termékben: Energiatartalom (kcal/kJ): 349/1483 Fehérje (g): 6.4 Szénhidrát (g): 79.2 ebből cukor (g): 0.3 Zsír (g): 0.2 ebből telített zsírsavak (g): 0.1 Élelmi rost (g): 2.5 Nátrium (g): 0.0 Elkészítés: 80-100g tésztához kb. 1 liter vizet használjunk
Barna rizsliszt 100%. Barna rizsliszt tészta Fusilli, Speciálisan gluténérzékeny személyek számára készült
Reggia gluténmentes fusilli durum száraztészta. A Nutri Mio kifejezetten a lisztérzékeny fogyasztók számára kifejlesztett termék, melyet gluténmentes termékek gyártására létesített üzemben állítanak elő. Főzési idő: kb. 8 perc
Gluténmentes tésztacsalád azoknak, akik diétájuk során is szeretnék élvezni az ízeket. Kizárólag kukoricalisztből és rizslisztből készül, nem tartalmaz tartósítószert és adalékanyagokat
Dialsi gluténmentes tésztaNettó tömeg: 250gA Dialsi egy gluténmentes tésztacsalád azoknak, akik a gluténmentes diétájuk alatt is élvezni szeretnék az ízeket. Kizárólag kukoricalisztből és rizslisztből készül, nem tartalmaz tartósítószert és adalékanyagokat.80g (= 1 adag)
A tésztát forrásban lévő vízbe tesszük, és kb. 9-10 perc alatt megfő, eléri, ahogy az olaszok mondják, az „al dente” állagot. A tészta mind melegen, mind hidegen megtartja kellemes ízét, rugalmas állagát, így nem csak köretnek, de hidegtésztasalátának is kitűnő
Rizslisztből és vízből készült tészta. Néha kukorica keményítő és tápióka is kerül bele, hozzáadásukkal növelik a tészta rugalmasságát. A vékony cérnametélt, hosszú-és szélesmetélt formájában gyártott tésztát Kelet-és Dél-Kelet ázsiában fogyasztják
Ez a tészta kukoricából és rizsből készül, igazoltan gluténmentes és kiváló ízzel, valamint textúrával rendelkezik, melyet jó érzéssel emelhet kedvenc tésztaételei közé. A spaghetti Olaszország legnépszerűbb tésztaformátuma. Neve az olasz 'spaghi' szóból ered, melynek
Szafi Reform Spagetti - Spaghetti száraztészta (gluténmentes) 200g6 tojásos, csökkentett szénhidráttartalmú, gluténmentes száraztészta46%-kal csökkentett szénhidráttartalomRostban gazdagFehérjeforrásGluténmentesSzójamentesÖsszetevők: tápiókakeményítő, bambuszrost, teljes
Összetevők: rizsliszt, víz hozzáadásával készült. Az üvegtésztával ellentétben a rizslisztből készült tészta igébyel néhány perc főzést. 3mm széles
Teljes kiőrlésű barna rizs tészta, amely kifejezetten lágy és könnyű ízével ideális köret bármilyen feltét mellé. A Felicia Bio tésztacsalád az olasz Molino Andriani családi specialitása. Gluténmentes termékeiket szakértelemmel és szenvedéllyel készítik, kiváló
Dia-Wellness termék A Dia-We llness Spagetti 4 tojásos tészta, csökkentett szénhidráttartalommal. Fogyókúrázók és cukorbetegek is fogyaszthatják. Összetevők: BL50 liszt, lisztkoncentrátum (búza- és kukoricarost, búzafehérje, növényi zsír, teljes kiőrlésű búzaliszt,
100% kukoricalisztől és vízből készült száraztészta gluténérzékenyek részére! Nem tartalmaz: tartósítószert, színezéket, koleszterint, tojást
Köret tészta. Méretében a fettuccinehez hasonló, fészek alakú tészta. A metélt tészták spagettijének is nevezik. Felhasználása a széles metélt tésztához hasonló. Főzés közben széttekeredik, de hullámos marad. Sütőben elkészítve rakott tésztaként a szószt szárazon
A DIABESTAR száraztészták kiváló minőségű, könnyen elkészíthető, ízletes, egészséges termékek.Fejlesztő csoportunk igyekszik prémium minőségű újdonságokkal ellátni a célcsoportba tartozó embereket, így született meg legújabb termékcsaládunk, a DIABESTAR
Összetevők: kukoricakeményítő, tojás, rizsliszt, kukoricaliszt, burgonyapehely (burgonya, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, stabilizátor: dinátrium-difoszfát, tartósítószerek: nátrium-szulfit és nátrium-hidrogén-szulfit, étkezési sav: citromsav), szójaliszt,
A Cornito száraztészta kiváló minősége a receptúrának, és a kiváló olasz gépeknek köszönhető. A tészta íze közelít a durumtészta ízéhez, tehát élvezetes, színe a kukorica alpanyagnak köszönhetően szép sárga, és az állagát főzés után is kiválóan megtartja
A Konjac, vagy másnéven Shirataki tészta a konjac növény gyökérének a lisztjéből készült, hagyományos Japán tészta. Ezt a tésztát Mirákel tésztának is nevezik köznyelven, mert szénhidrátokat csak nyomokban tartalmaz, semmi cukor, vagy glutén nincs benne, és szinte