A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 363 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
A kapor gyakori zöldfűszer a magyar konyhán. Készíthetünk belőle levest, mártást, de nem hiányozhat a főzelékekből. Kaporral ízesítjük a tejfölös báránypecsenyét, sőt halat, szárnyast, sertéshúst fűszerezhetünk vele. A kaprot csokorba kötve frissen vásároljuk és csak a leveleit vágjuk apróra, úgy tesszük az ételbe. Egészben csak különböző savanyúságokba kerül.
A kapor gyakori zöldfűszer a magyar konyhán. Készíthetünk belőle levest, mártást, de nem hiányozhat a főzelékekből. Kaporral ízesítjük a tejfölös báránypecsenyét, sőt halat, szárnyast, sertéshúst fűszerezhetünk vele. A kaprot csokorba kötve frissen vásároljuk és csak
A bazsalikom az egyik legkellemesebb illatú fűszernövény, amely rendesen a földközi-tengeri konyha elengedhetetlen kelléke. Édeskés és aromás illatát különösen kedvelik. Mivel érzékeny aromája főzésnél hamar elillan, a főzés utolsó pillanatában, röviddel a felszolgálás
A koriander magját és leveleit egyaránt felhasználjuk a konyhában. Széleskörűen felhasználható, sültek, pácok, marinádok, savanyúságok, kolbász vagy sonka fűszerezéséhez. Citrusos aromája jól illik a halételekhez és mártásokhoz
A zeller Európa déli részéről terjedt el. Levele és gyökere is fogyasztható, a francia konyha kedvelt alapanyaga. Fogyaszthatjuk nyersen salátaként, ízesíthetjük vele a leveseket, vagy zellermártást, zellerkrémlevest készíthetünk belőle
A koriander keletről került a nyugati világba. A növény minden része használható a konyhában, a levelek és a hajtások jól illeszkednek salátákhoz, a gyökere pedig párolt zöldségként fogyasztható. A koriander a mexikói és közel-keleti ételek gyakori ízesítője. Erős
A koriander keletről került a nyugati világba. A növény minden része használható a konyhában, a levelek és a hajtások jól illeszkednek salátákhoz, a gyökere pedig párolt zöldségként fogyasztható. A koriander a mexikói és közel-keleti ételek gyakori ízesítője. Erős
A tandori fűszerkeverék az észak-indiai, pakisztáni és afgán konyha elengedhetetlen kellékében, a tandoorba vagy agyagkemencében való sütéskor használt fűszerkeverék
Főként a Mediterráneum konyhái használják fűszerként. Erős aromája miatt, adagoljuk óvatosan! Halételek, mártások, vagy saláták készítéséhez használhatjuk fel. Nem utolsó sorban dzsemek készítésénél
A bazsalikom a szegfűszeggel, borssal és a mentával a Földközi- tenger konyháinak elengedhetetlen kelléke. A Kotányi Bazsalikomot különös gondossággal szárították, megőrizve gazdag illóolajtartalmát, melyet főzés közben te is érezhetsz
Felhasználása a mediterrán konyhában jellemző, de már a világon mindenhol használatos. Mártások, vadhúsok, pácok, szárnyas sültek, zsíros húsételek, gomba- és halételek fűszerezésére, valamint különleges növényi ecetek készítésére, tehát a színes felhasználási
A tárkony a francia konyha jellegzetes fűszernövénye. De ha itthon bárány- vagy vadhús sül, azért előkerül. Kiszerelés: 10 g
A Spanyol konyha egyik alapvető fűszere. Az érett és kiszárított édes paprikákat tölgyfán füstölik, majd finom porrá őrlik. Hagymás alaphoz adva és vagy más fűszerpaprika őrleménnyel keverve, kellemes füstölt ízt kölcsönöz a húsételeknek, de használhatjuk bab- és
Félig sovány tejpor, hideg és meleg konyha készítéséhez, hideg vízben nagyon jól oldódik. A tejpor felhasználható bevonó és modellező anyagok otthoni analógjaihoz (lásd a cukor virág receptjét alább). Készíthet keverékeket 'ehető burgonyából' és más tésztákból