A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 5 883 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Andalúziai természetvédelmi területen található, ellenőrzött biodinamikus gazdálkodásból származó, olívabogyóból nyert első préselésű olívaolaj. Természetes beltartalmi értéke igen magas. Hidegen sajtolva. Ellenőrizte: DE-öKO-006. Származási hely: spanyol-mezőgazdaság. Tápérték 100 g termékre: Energia: 3700 kJ/ 900 kcal Zsír: 100 g Ebből telített zsírsav: 14 g Ebből egyszeresen telítetlen zsírsav: 76 g Ebből többszörösen telítetlen zsírsav: 10 g Szénhidrát: 0 g Ebből cukor: 0 g Fehérje: 0 g Só: 0 g E Vitamin: 13 mg (108%*) *= ajánlott napi adag %-os aránya
Andalúziai természetvédelmi területen található, ellenőrzött biodinamikus gazdálkodásból származó, olívabogyóból nyert első préselésű olívaolaj. Természetes beltartalmi értéke igen magas. Hidegen sajtolva. Ellenőrizte: DE-öKO-006. Származási hely: spanyol-mezőgazdaság
Olívaolaj, natív, extra, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból, hidegen sajtolt. Jelentős mennyiségű E-vitamint és egyszeresen telítetlen zsírsavakat tartalmaz. Felhasználási javaslat: főzéshez, pároláshoz, hirtelen olajban sütéshez, salátákhoz ajánljuk. Ellenőrizte:
Összetevők: szárított malagaszőlő*, napraforgóolaj* *= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. A mazsolaszemeket a napon történő szárítás előtt napraforgóolajba mártják. Ajánljuk müzlihez, édességek, sütemények készítéséhez. Ellenőrizte: DE-öKO-006. Származási
Összetétel: articsókaszív* (70%), extra nativ olivaolaj* (27%), almaecet*, bors* babérlevél*, tengeri só *=ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Javaslat: az articsókák mindig olajban legyenek, de az aromás olajat is használjuk fel pizzához, salátákhoz! Ellenőrizte: IT-BIO-008
A gyártás során a terméket nem hevítik. A kapribogyó legyen mindig olajban, de az aromás olajat is használjuk fel szószok, pizza, saláták ízesítésére. Összetétel: kapribogyó* (70%), extra szűz olivaolaj* (25%), almaecet*, tengeri só *=ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
Kréta szigetét tartják az olajfák hazájának. A Koroneiki olajbogyók évszázadok óta nőnek a szigeten és 'folyékony aranynak' tekintik a termésük adta olívaolajat. Gyümölcsös aromájával ez egy igazán ínyenc extraszűz olívaolaj.Felhasználási javaslat: előételekhez,
Összetevők: paradicsom* (85%), hagyma* (5%), fokhagyma* (3%), szűz olívaolaj* (2%), citromlé*, tengeri só, nádcukor*, petrezselyem*, bazsalikom*, fekete bors, oregánó* *ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Hagyományos olasz fűszerezésű öntet tésztákra. Ellenőrizte:
A különleges olasz vörösbor adja ennek az aromás ecetnek a karakterét. Gyümölcsös aromája enyhe málnás jegyekkel különösen alkalmas különféle ételek finomítására. Kénmentes vörösborból készült, fahordóban érlelődik, nem melegítik. Összetevők: vörösborecet*
Szezámolaj, szűz ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó szezámból hidegen sajtolva. A szezámolaj legnagyobbrészt linol- és olajsavból áll, így kiegyensúlyozott zsírsavakat tartalmaz. Aromás íze minden ételnek egzotikus jelleget kölcsönöz. Ellenőrizte: DE-öKO-006
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Közvetlenül olajbogyókból, kizárólag mechanikai eszközökkel előállított első osztályú olívaolaj. Származási hely: Olaszországból, Spanyolországból és Tunéziából származó olajok keveréke. Tápérték 100ml termékben: energia:
Összetevők: fehér bab* (60%), paradicsom* (32%), extra szűz olívaolaj* (4,8%), hagyma*, tengeri só, petrezselyem*, citromlé*, édespaprika-örlemény*, fokhagyma*, kapor*, feketebors* * =ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Ez a specialitás kiváló hideg előétel lehet, melyet
A Bertolli Classico egy tiszta és kellemes olívaolaj, amelyet lágy ízének köszönhetően az olaszok előszeretettel használnak tulajdonképpen bármire. Próbálja ki kedvenc ételeit a megszokott étolaj helyett Bertolli Classico-val, és élvezze a mediterrán hangulatot az asztal körül!
A japán L-Aminosav tenzidet, és egy bőrpuhító növényi összetevőt tartalmazó gyengéd mosogatószer ideális edények, gyümölcsök és zöldségek tisztítására. Még hideg vízben is oldja a zsírt, megszünteti a kellemetlen szagokat, puhán tartja a kézbőrt
Az olívaolaj az olajfa csonthéjas terméséből, az olajbogyóból mechanikai úton előállított zöldessárga, jellemző illatú, kellemes, édeskés ízű, szobahőmérsékleten folyékony növényi zsiradék. A Gustolio bio extra szűz olívaolaja a Földközi-tenger országaiban termesztett
Az extra szűz olívaolaj az olívabogyó első hideg sajtolásának az eredménye. Mentes minden vegyi eljárástól, ezért íze megőrzi természetességet, zamatos és gazdag. A Bertolli Extra Vergine kiválóan alkalmas salátákra és zöldségekre, valamint jellegzetes olasz ízt
A Rapunzel reggeli kásák pillanatok alatt főzés nélkül elkészíthető, tápláló, könnyen emészthető, meleg étkezést biztosítanak. Az összetevők értékes növényi fehérjével és ballasztanyaggal látják el szerveztünket. Elkészítés: 3-5-szörös mennyiségű forró vízzel
Hidegen préselt, kizárólag mechanikus eljárásokkal előállított extra szűz olívaolaj, színezékek és tartósítószerek nélkül, Spanyolország területén termelt olajbogyók gondos válogatásából különleges ízzel és gyümölcsös aromával
Bio- és vegán termék nettó súly: 500 g Meleg reggeli, mely gyorsan elkészíthető, könnyen emészthető és nem kell főzni. Cukor hozzáadása nélkül. Elkészítés: Kétszeres mennyiségű forró vízzel vagy tejjel öntsük fel a kívánt mennyiséget és 2-5 percig hagyjuk duzzadni
La selva bio balzsamecet sűrítmény 250ml 250 ml Ellenőrzött biológia gazdálkodásból Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01, Összetétel: bio koncentrált szőlőmust, balzsamecet 20% (bio szőlőecet, bio szőlő must koncentrátum), sűrítő: xantán Származási
A mandarin-olívaolaj folyékony szappan magas olívaolaj-tartalmának köszönhetően fontos tápanyagokkal látja el a bőrt. Mandarin tartalma pedig frissen indítja a reggelt. Parabenmentes formula. A fenntarthatóság és környezetbarátság jegyében készült
Könnyű, egészséges rágcsálnivaló. Elkészítés: 2-3 ek. Rapunzel kókuszzsírt egy magas falu edényben hevítünk, és hozzáadunk 100 g kukoricát, majd lefedjük. A pattogás megszűntével vegyük le a tűzről. Ellenőrizte: DE-öKO-006. Származási hely: magyar-mezőgazdaság