A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 135 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Széleskörű alkalmazáshoz ajánlott professzionális zselatinpor. Porkeverék zselé készítéséhez. Alkalmas a permetező technikához. Lágy zselé univerzális használatra, gyümölcsös, tartelette süteményekhez, kalácsokhoz. Öntjük, vagy ecset segítségével visszük fel a sütemény felületére. Munkafolyamat: Keverjünk össze 100 g zselét 250 g cukorral, és öntsünk rá 1000 g forró vizet. Keverjük össze, de ne főzzük. Végül alkalmazzuk. TIPP: Miután a zselé megszilárdult az edényben, újra felmelegíthető és alkalmazható.
Széleskörű alkalmazáshoz ajánlott professzionális zselatinpor. Porkeverék zselé készítéséhez. Alkalmas a permetező technikához. | Lágy zselé univerzális használatra, gyümölcsös, tartelette süteményekhez, kalácsokhoz. Öntjük, vagy ecset segítségével visszük fel a
Tejszínhabsűrítő természetes tejfölízzel por alakban. Tejszínhabsűrítő természetes tejfölízzel por alakban. | Hogyan kell használni a terméket, adagolás: 250 g tejfölsűrítőt 400 ml vízzel összekeverve, fokozatosan keverjen hozzá 1000 g tejszínhabot. | Tárolási feltételek
Pure Dawn All Natural fond - sűrítőanyag ízletes krémek és töltelékek készítéséhez ananász ízesítéssel. Luxus cukrozatlan tejszínhab sűrítő - ananászos sűrítő. Mint az e sűrítőanyagoknál szokásos, az ömlesztett keverék egész szárított ananászdarabokat tartalmaz,
Barackos keményító finom desszertek készítéséhez. Munkamenet - a szokásos módon - keverje össze 200 g keveréket 200 ml vízzel, és keverje össze az oldatban 1 liter felvert tejszínhabot. | Összetevők: cukor, glükóz, zselatin, szárított barackdarabok (38%), citromsav E330, aroma,
Pure Dawn All Natural Fond - sűrítőanyag finom krémek és töltelékek készítéséhez. A laza keverék, hogy hozzon létre egy könnyű citromkrém alapú tejszínhab, adagolás egyszerű - öntsön 200 g keveréket 200 ml hideg vízbe, majd keverje bele a keményre vert tejszínhabot
Ha klasszikus desszertekhez, félkész süteményekhez, muffinokhoz vagy cukorkákhoz könnyű csokoládékrémre van szüksége, egy másik sűrítőanyagot kínálunk az olasz műhelyből. | Csomagolva 250g
A tejszínt és a tejszínhabot természetes aromákkal, színezékekkel és gyümölcsdarabokkal stabilizáló porított keverék. Eper illat, íz, fagyasztva szárított eperdarabok - ez egy tejszínhab-sűrítő 250g-os kiszerelésben. | Nemcsak a semifreddóban, tortatöltelékben, hanem a
Egzotikus ízű porkeverék természetes aromákkal, színezékekkel és gyümölcsdarabokkal. Egy másik exkluzív sűrítőanyag gyümölcsös ízzel - őszibarack és maracuja - egy finom kombináció aszalt gyümölcsökkel. Alkalmas desszertek, semifreddo, rouládák stb. töltésére. Ár
Szereti a Tiramisu olasz desszertet? Egyszerű készítményt kínálunk - Tiramisu cukrozatlan tejszínhabsűrítőt. A munkafolyamat egyszerű - öntsön 200 g keveréket 200 ml vízbe, és fokozatosan keverjen bele 1 liter felvert, cukrozatlan tejszínhabot. | Összetevők: cukor, glükóz,
Pure Dawn All Natural fond - sűrítőanyag finom krémek és töltelékek készítéséhez mangóval és sárgabarackkal. Tiszta keverék tejszínhab/tejszínhab ízesítésére és sűrítésére, fagyasztva szárított gyümölcsdarabokkal. Továbbfejlesztett és gazdaságosabb adagolás
A tejszínhab ízesítésére és keményítésére szolgáló porított keverék természetes aromával és gyümölcsdarabokkal. A könnyű tejszínhabos desszertek kedvelői számára egy másik minőségi sűrítőnk gyümölcsdarabkákkal - ezúttal vérnarancs. Használata egyszerű - keverje
Tejszínt és tejszínhabot stabilizáló porított keverék természetes színnel, ízzel és erdei gyümölcsdarabokkal. Keverjük össze a tejszínhab készítéséhez erdei bogyókkal. | Összetevők: cukor, glükóz, zselatin, erdei keverék - por (10% gyümölcsnek felel meg), citromsav,
Semleges gél a desszert felületére való felvitelhez - a gél színezhető, különben fényes felületet hoz létre, és nem folyik le még a lekerekített formákról sem. Súly 300g, ár csomagonkéntA Mella Glaze (Topglanz) egy zselésítő termék, amely egy felhasználásra kész, nem
Tejszín és tejszínhab sűrítő sós karamell ízzel. Új termék a tejszín, tejszínhab és tejszínhab sűrítők és stabilizátorok portfóliójában. A finom sós karamell kiváló és népszerű íze egyedi krémek és desszertek készítéséhez további összetevők hozzáadása
Fixáló gyümölcsdarabokkal All Natural. Tiszta keverék tejszínhab/krémek ízesítésére és sűrítésére liofilizált gyümölcsdarabokkal. | Kiegyensúlyozott sült alma és lágyan fűszerezett fahéj keveréke. | Továbbfejlesztett és gazdaságosabb adagolás. Stabilitás a
A Topglanz gélképző szer, felhasználásra kész, nem keményedő zselé formájában, amelyet hidegen lehet használni. Kefével vagy késsel a sütemények, gyümölcsök és sütemények felületére kerül. Világos, fényes és könnyen használható. A Topglanz és a Karina és Sanett
A könnyű tejszínhabos desszertek kedvelői számára egy másik minőségi sűrítőnk gyümölcsdarabokkal - ezúttal egy meggyes sűrítő. Ár csomagonként - 500g |
Por keverék a joghurtízű tejszínhab ízesítésére és keményítésére. Joghurtos tejszínhabsűrítő - kiváló könnyű krémek rouládákhoz, félkész süteményekhez, tortákhoz. | Összetevők: cukor, zselatin, joghurtpor (18%), módosított keményítő, só, citromsav, aroma. | A
Porkeverék joghurtos ízű tejszínhab ízesítésére és sűrítésére. Tejszínhab fixáló joghurtos alappal - kiválóan alkalmas könnyű fixálásához, mint például tekercsek, semifredek, sütemények. | Összetevők: cukor, zselatin, szárított joghurtpor (18%), mod. keményítők, só,
Porkeverék joghurtos ízű tejszínhab ízesítésére és keményítésére. Tejszínhab -keményítő joghurtos alappal - kiváló könnyű krémek tekercsekhez, félfredekhez, süteményekhez. | | A feldolgozás nagyon egyszerű - keverjünk össze 200 g merevítőt és 400 ml hideg vizet, és
Dawn All Natural alap-fixáló finom krémek készítéséhez. Tiszta keverék tejszínhab/krémek ízesítésére és sűrítésére, jellegzetes kávéízzel. Továbbfejlesztett és gazdaságosabb adagolás. Stabilitás a szeletelésnél. | Széleskörű felhasználásra alkalmas - torták,