Vitrin Cali C-2 Artisan

Vitrin Cali C-2 Artisan

Vitrin Cali C-2 Artisan

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 101 444 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Vitrin Cali C-2 Artisan - termékleírás

Érdekes design, egyedi kivitelezés és nagyszerű funkcionalitás - ezek a Cali bútorcsalád fő előnyei. A Cali C-2 Artisan vitrin, amely ehhez a bútorcsaládhoz tartozik, egyedi esztétikája és magas használati kényelme révén különbözik a többi terméktől. A Cali sorozat bútorai különösen ideálisak a loft stílusú helyiségekbe. Díszlécek a vitrinben A Cali sorozat megkülönböztető jegye minden bizonnyal a dekoratív lécek, azaz a vitrinek frontján elhelyezett egyedi függőleges díszlécek lesznek. Az így megmunkált bútor egyedi bútordarabbá válik. A bútorok szépségét a színük is meghatározza - a kézműves tölgy melegséget kölcsönöz a belső térnek, a természetes famintázat pedig szokatlanul hangulatossá teszi a nappalit vagy a szobát. A bútor egyszerű formája viszont lehetővé teszi, hogy illeszkedjen a modern enteriőrökbe, így ideális megoldás bármely ház vagy lakás számára. Jól megtervezett belső tér A Cali egy olyan bútor, amelynek 8 fülkéje csuklós ajtók mögött rejtőzik. A jobb oldali csuklós ajtó lécekből készült, míg a bal oldali ajtó vonzó üvegezéssel rendelkezik. Az üvegezés alatt két fiók található. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy mindenféle személyes tárgyat elrejtsen, és ugyanakkor érdekes tárgyakat - nyaralásokból származó ajándéktárgyakat vagy családi fotókat - mutasson be. Tartós anyagok és masszív kivitelezés A Cali vitrin tartós bútorlapból készült, kézműves tölgyfából. A laminált forgácslap ellenáll a sérüléseknek, így a bútor hosszú évekig szolgálja majd a használóit. A gondos kivitelezés és a minőségi anyagok használata garancia a jó vásárlásra! Tökéletesen alkalmazkodik a családtagok igényeihez A Cali bútorcsalád esetében lehetőség van a bútor megvásárlására tömör fémlábakkal ellátott változatban is, amelyek akár 10 centiméterrel is megemelhetik a bútort! Ez az ideális megoldás ipari belső terekbe, ahol a fémlábakon álló bútorok esztétikai nyersségük és könnyedségük miatt tökéletesen megfelelnek. Érdemes a készülékhez megfelelő LED-es világítást is beszerezni - LED Cali C-2. A megvilágításnak köszönhetően a bútorok ragyogást és modern, divatos megjelenést kapnak. Modern vitrin lécekkel, fekete alapon. Ez a bútordarab ideális az étkezőbe vagy a nappaliba. Képzelje el a belső teret egy olyan bútordarabbal, amely olyan hangulatot teremt, amilyen még soha nem volt, dekoratív lécek egy sötét deszkán, fémlábakkal és világítással - a belső tér vonzóvá válik. A vitrin üvegfrontja a megoldás az ünnepi vagy karácsonyi ételek bemutatására.

Ez a termék a kategóriába tartozik Bútor a nappaliba, a márka gyártja MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Termék Vitrin Cali C-2 Artisan csoport termékei között található Design bútorok a márkától MERKURY MARKET, boltban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Vitrin Cali C-2 Artisan - termék paraméterei

Vitrin Cali C-2 Artisan - ár és elérhetőség előzményei

Vitrin Cali C-2 Artisan - egyéb érdekes termékek

Vitrin Cali C-2 Artisan - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?