Vanuba Női papucs bézs-barna - Oxford veľkosti: 36 Ingyenes szállítás

Vanuba Női papucs bézs-barna - Oxford veľkosti: 36 Ingyenes szállítás

Vanuba Női papucs bézs-barna - Oxford veľkosti: 36 Ingyenes szállítás

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 16 050 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Vanuba Női papucs bézs-barna - Oxford veľkosti: 36 Ingyenes szállítás - termékleírás

Tartsa melegen a lábát, és vegye fel a meleg papucsunkat. Ezek a papucsok mindent tartalmaznak, amire télen szüksége lehet – vastag gyapjúréteg megnövelt sűrűséggel, természetes báránybőr és talp, amely alulról szigeteli a hideget. A magas papucsokkal ellentétben ezt a modellt azonnal felveszi a lábára. A bőr papucsok tökéletesek egész évben. Télen tökéletesen felmelegítik a lábukat (mindez egy speciális bársony gyapjúnak köszönhetően), nyáron pedig szabályozzák a cipő belsejében lévő levegő áramlását. Univerzális mintájuk mindenhez illik – akár egy kényelmes nadrágba szeretne bújni, vagy akár a kedvenc hivatalos ruháiban szeretne vendégeket fogadni. Mindegyik stílusnak fényűző megjelenést kölcsönöznek, ugyanakkor maximális viselési kényelmet biztosítanak. A papucsok kizárólag kézzel készülnek a lengyel hegyek szívében.

A báránygyapjú légáteresztő, állandó hőmérsékletet tart és elvezeti a nedvességet a bőrből. Ennek eredményeként a gyapjú ellenáll a baktériumok szaporodásának, és nem okoz kellemetlen szagokat. A báránybőr és a gyapjú kombinációja minden lépésnél meleget és puhaságot biztosít, a puha bőr pedig rövid viselet után alkalmazkodik a láb formájához. Ugyanakkor a természetes anyagok lehetővé teszik a bőr lélegzését és megakadályozzák a túlmelegedést.

HANDMADE. GYAPJÚ.

Méretek: 36-41

Mivel a papucsok a legjobb minőségű báránybőrből készülnek, kezdetben kicsinek tűnhetnek. A papucsot legalább 5 napig kell viselni, amíg meg nem igazodik és a lábára ül.

Törődes: Itt mindent megtudhat a báránybőr és gyapjú papucsok törődesről.

Papucs mérettáblázat:

Származási ország: Lengyelország

Termék Vanuba Női papucs bézs-barna - Oxford veľkosti: 36 Ingyenes szállítás termékcsoporthoz tartozik Női papucs, márka kínálatában szerepel Vanuba, boltban megtalálod Herbatica.hu.

Vanuba Női papucs bézs-barna - Oxford veľkosti: 36 Ingyenes szállítás - termék paraméterei

veľkosti36
KategóriaPapucs, Női papucs
MárkaVanuba
E-shopHerbatica.hu

Vanuba Női papucs bézs-barna - Oxford veľkosti: 36 Ingyenes szállítás - ár és elérhetőség előzményei

Vanuba Női papucs bézs-barna - Oxford veľkosti: 36 Ingyenes szállítás - egyéb érdekes termékek

Vanuba Női papucs bézs-barna - Oxford veľkosti: 36 Ingyenes szállítás - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?