Vanuba Gyermek papucs bézs - Oxford Méretek: 30

Vanuba Gyermek papucs bézs - Oxford Méretek: 30

Vanuba Gyermek papucs bézs - Oxford Méretek: 30

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 7 040 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Vanuba Gyermek papucs bézs - Oxford Méretek: 30 - termékleírás

Csak a legjobbat add gyermekének! Ezekben a bőr gyermekpapucsokban minden megtalálható, amire minden igényes kis lábnak szüksége van. Természetes anyagok és papucs azonnali fel- és levétele - mi mást kívánhatna? 

A báránybőr tulajdonságainak köszönhetően a papucs megakadályozza a baba lábának túlmelegedését és izzadását. Még órákig tartó viselet után is – még melegebb napokon is! A papucsok belseje bolyhos báránygyapjú béléssel van ellátva, ami nem irritálja az érzékeny bőrt, így problémamentesen, zokni nélkül hordhassa a papucsokat! A velúr talpa alkalmassá teszi őket alvásra. A kényelmes kialakítás a boka hosszában lehetővé teszi a cipő gyors fel- és lehúzását. Ugyanakkor a papucsok alkalmazkodnak a láb formájához, és megakadályozzák, hogy lecsússzon a lábról. Gyönyörű, kényelmes és rendkívül könnyű!

HANDMADE. BÁRÁNYGYAPJÚ.

Méretek: 24-32

Mivel a papucsok a legjobb minőségű báránybőrből készülnek, első hordáskor kicsinek tűnhetnek. A papucsot legalább 5 napig kell hordani, amíg meg nem igazodik és a lábára ül.

Törődes: Itt mindent megtudhat a báránybőr és gyapjú papucsok törődesről.

Papucs mérettáblázat:

Származási ország: Lengyelország

Vanuba Gyermek papucs bézs - Oxford Méretek: 30 - termék paraméterei

Méretek30
KategóriaPapucs

Vanuba Gyermek papucs bézs - Oxford Méretek: 30 - ár és elérhetőség előzményei

Vanuba Gyermek papucs bézs - Oxford Méretek: 30 - egyéb érdekes termékek

Vanuba Gyermek papucs bézs - Oxford Méretek: 30 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?